JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

DockATot® Gnijezdo Deluxe+ PRISTINE WHITE

SKU
94049090PRISTINE WHITE
1.129,00 kn
In stock
Opis
DockATot Deluxe+ gnijezdo nagrađivana je višenamjenska postaja za dojenčad staru od 0 do 8 mjeseci. Pristanište Deluxe+ idealno je mjesto za dnevni boravak bebe, igru, odmor, maženje, promjenu pelena. Stvoren da oponaša maternicu i izabran kao obavezan dječji proizvod od roditelja širom svijeta, može se koristiti po kući i idealan je za putovanja. Gnijezdo Deluxe+ pridržava se strogih standarda kako bi djeci osigurao sigurno okruženje. Proizvedeno u Europi. Značajke uključuju propusnost zraka i certifikat Oeko-Tex Standard 100 Class 1 (ispitivanje štetnih tvari). Dostupne su dodatne navlake koje odgovaraju vašem raspoloženju, sobi i stilu. Pribor za gnijezdo Deluxe+ uključuje paket igračaka DockATot®, komplet Cabana, osnovni zaštitnik i getaway tote.
Description
DockATot Deluxe+ gnijezdo nagrađivana je višenamjenska postaja za dojenčad staru od 0 do 8 mjeseci. Gnijezdo Deluxe+ idealno je mjesto za dnevni boravak bebe, igru, odmor, maženje, promjenu pelena. Stvoren da oponaša maternicu i izabran kao obavezan dječji proizvod od roditelja širom svijeta, može se koristiti po kući i idealan je za putovanja.
Features
  • Dizajnirano u Švedskoj, izrađeno u Europi
  • 100% pamuk
  • Preporučena dob:  0 - 8 mjeseci
  • Može se dodatno produžiti otvaranjem kopče
  • Vanjske dimenzije: 45.7 cm širina x  73.7 cm dužina (Zatvorena kopča)
  • Unutarnje dimenzije: 21.6 cm x 55.9 cm
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:DockATot® Gnijezdo Deluxe+ PRISTINE WHITE
Napiši svoje mišljenje