JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Pitanja i odgovori

NAPOMENA

Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. The Choconilla's d.o.o. (CHOCONILLAS) ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na podrska@choconillas.eu.

JESU LI SVE CIJENE NA WEBU 100% TOČNE?

Cijene na Choconilla's web shopu se automatski generiraju iz naše baze artikala, tako da će u najvećem broju slučaja biti točne. Ipak, važno je napomenuti da sustav ažurira cijene preko noći, te će neke cijene možda biti izmjenjene u ponudi koju ćete primiti. Osim toga poneki artikli nemaju iste cijene za sve boje/dezene, stoga je potrebno pročitati napomenu o cijenama u opisu proizvoda i prilikom izbora boje/dezena. Nakon poslane ponude možete odustati od kupovine ako niste zadovoljni s dostupnim dezenima.

JESU LI SVI ARTIKLI NA WEB SHOPU RASPOLOŽIVI?

Svi artikli na web shopu nisu uvijek raspoloživi u svim dezenima, te je stoga potrebno napraviti narudžbu ili poslati upit na naš email, nakon čega ćemo Vas kontaktirati o raspoloživosti te roku isporuke naručene robe.

KOJI JE ROK ISPORUKE NARUČENE ROBE?

Ukoliko je roba raspoloživa i odabrali ste način plaćanja pouzećem, poslat ćemo Vam je na isporuku isti dan od potvrde narudžbe, a rok za dostavu (Overseas) je 2-3 dana. Ukoliko ste odabrali način plaćanja općom uplatnicom/internet bankarstvom, robu Vam možemo držati u rezervaciji najviše 5 radnih dana. Nakon 3 dana šaljemo Vam obavijest na email i ukoliko ne dobijemo Vaš odgovor u roku naredna 2 dana - Vašu narudžbu smatramo otkazanom.

ŠTO AKO ŽELIM NEKOME POSLATI PAKET BEZ RAČUNA (poklon)?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti u napomeni napisati da ne želite ispostavu računa s paketom. Račun ćemo tada poslati na Vašu email adresu.

ŠTO AKO ŽELIM NARUČITI ROBU NA IME TVRTKE (R1 račun)?

Prilikom naručivanja proizvoda nemojte zaboraviti dodati podatke tvrtke (ime, adresa, OIB) u napomenu.

ŠTO AKO DOBIJEM OŠTEĆENU ROBU?

Ukoliko roba ima skrivenu manu ili je oštećena prilkom transporta, a Vi ste istu reklamirali u roku 8 radnih dana, dogovorit ćemo s Vama zamjenu robe ili povrat sredstava.

ŠTO AKO POŠILJKA NARUČENA NA WEB SHOPU NIJE DOŠLA ZA 2-5 DANA?

Ako poslana roba nakon obavijesti o isporuci ne stigne u očekivanom vremenu (2-5 dana, prema pravilniku dostavne službe) pošaljite nam email na info@choconillas.eu te ćemo provjeriti sa dostavnom službom gdje je zapelo. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže.

KOME MOGU UPUTITI REKLAMACIJE ZA KUPLJENI PROIZVOD NA WEB SHOPU?

Svako pitanje vezano uz proizvode možete nas kontaktirati na e-mail

MOGU LI PLATITI KREDITNOM KARTICOM UMJESTO POUZEĆEM?

Primamo sljedeće kreditne kartice: American Express®, Diners®,MasterCard® i Visa.

MOGU LI ROBU PLATITI NA RATE?

Za iznose od 300 do 700 kn omogućujemo obročno plaćanje do 3 rata, a za iznose iznad 700kn do 6 rata.

ŠTO AKO POŠALJEM POGREŠNO ISPUNJENU NARUDŽBENICU?

Ne brinite! Samo ponovno ispunite narudžbenicu na webshop-u, odnosno ispravite pogrešku i pošaljite novu narudžbu. U polje "Upiši poruku" navedite "Ispravak". Prihvatit ćemo samo posljednju narudžbu, te prema njoj poslati svoj odgovor glede mogućeg roka dostave za naručene proizvode.

GDJE MOGU PRONAĆI DODATNE INFORMACIJE O SVAKOM PROIZVODU?

Dodatne i najopširnije informacije o svakom proizvodu možete pronaći na našem webshopu. Ukoliko neke informacije ne možete pronaći slobodno nam pošaljite upit na email.

JESU LI SVE INFORMACIJE NA VAŠEM WEB SHOPU 100% TOČNE?

Naše stručno osoblje ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Ipak, The Choconilla's doo ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. U slučaju bilo kakve promjene vezane uz naručeni proizvod, obvezujemo se revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte voditelja web prodajena info@choconillas.eu

ISPORUKA ROBE IZVAN HRVATSKE

Za sve upite vezane za izvoz robe izvan Hrvatske molimo Vas nam pošaljete upit na našu email adresu info@choconillas.eu

PLAĆANJE KARTICAMA NA RATE

PBZ bankaAmex, Maestro i Visa kartice

Erste banka - Diners kartice

ZABA banka - Mastercard kartice i to:

go! card

MC Gold

MC standardna

MC Platinum

te Visa kartica: Visa Avenue Mall