JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

 

Store

 

Choconilla’s Baby Butique je prva postaja u kojoj će suvremeni roditelj naći sve što je potrebno da bi dijete odrastalo u slikovitoj i sigurnoj sredini.

Choconillas webshop je već dugi niz godina mjesto na kojoj roditelji, kumovi, prijatelji, bake i djede mogu naći na jednom mjestu sve potrebno za bebu ili možda već malo veće dijete. Iza tog uspjeha, stoje tvorci Emina I Arsalan Ali Rizvi, koji su znali su što žele postići na ovom tržištu. Željeli su pokazati nešto novo, ponuditi raznolikost, neke nove proizvode koji su uvelike olakšavali svakodnevicu roditeljima I bebama diljem svijeta.

Nakon, par godina, život ih je odveo na drugi kontinent, i tu nastupamo mi. Nova ekipa, novo vodstvo!

Iza nas stoje godine i godine rada na tržištu dječje opreme. Neka vam naše iskustvo daje pouzdanost u kupnji, dok naš razigran karakter nezaboravno iskustvo kupnje. Dajemo sve od sebe da na jednom mjestu možete pronaći jedinstvene, korisne i predivne stvari za vašu bebu ili dijete.

Na Choconillas.eu možete pronaći vrhunske proizvode za bebe i djecu trenutno dostupnih brandova na tržištu , kao što su Nuna, Be Safe, Ergobaby, La toy van, Silver Cross, Beaba, Boon, iCandy, i ostali. Raznolikost ćemo nadopunjavati novim, svjetski poznatim brandovima.

I dalje nas pratite na našim društvenim mrežama!

 

P.S. Znamo koliko su vam značile trgovine u Zagrebu i Splitu i koliko Vam nedostaju. Nećemo skrivati od vas da nam je u planu ponovo otvoriti i trgovine.