Choconilla’s Multibrand Baby store je prva postaja u kojoj će suvremeni roditelj naći sve što je potrebno da bi dijete odrastalo u slikovitoj i sigurnoj sredini.

Choconillas webshop je već dugi niz godina mjesto na kojoj roditelji, kumovi, prijatelji, bake i djede mogu naći na jednom mjestu sve potrebno za bebu ili možda već malo veće dijete.

Iza nas stoje godine i godine rada na tržištu dječje opreme. Neka vam naše iskustvo daje pouzdanost u kupnji, dok naš razigran karakter nezaboravno iskustvo kupnje. Dajemo sve od sebe da na jednom mjestu možete pronaći jedinstvene, korisne i predivne stvari za vašu bebu ili dijete.

Na našem vebu kao i u našem dućanu u azgrebu možete pronaći vrhunske proizvode za bebe i djecu trenutno dostupnih brandova na tržištu, kao što su Stokke, Babyzen yoyo, Nanit, Little dutch, Nuna, Be Safe, Ergobaby, La toy van, Silver Cross, Beaba, iCandy, Lunilou, Shnuggle i ostali. Raznolikost ćemo nadopunjavati novim, svjetski poznatim brandovima, te isto tako nastaviti davati podršku proizvodima proizvedenim u Hrvatskoj.