JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Store

Choconilla’s Baby Butique je prva postaja u kojoj će suvremeni roditelj naći sve što je potrebno da bi dijete odrastalo u slikovitoj I sigurnoj sredini.

No iza cijelog uspjeha, stoji zanimljiva priča o projektu u koji nitko nije vjerovao, osim njih dvoje. Nakon povratka iz dalekog Dubai-a, Emina I Arsalan Ali Rizvi, znali su što žele. Sa velikim iskustvom stečenim dugogodišnjim radom upravo u području premium dječjih proizvoda, te po rođenju kćerkice, njihov san bio je otvoriti vlastitu trgovinu. Krenuli su sa malim webshopom I nisu se obazirali na komentare kako je tržište prezasićeno. Željeli su pokazati nešto novo, ponuditi raznolikost, neke nove proizvode koji su uvelike olakšavali svakodnevicu roditeljima I bebama diljem svijeta

Choconilla’s webshop, vrlo brzo počeo je biti ‘premalen’, kupci su bili zadovoljni, proizvoda je bilo sve više, mnogi se nisu mogli kupiti nigdje drugdje u Hrvatskoj pa su kupci često dolazili čak u Varaždin vidjeti I isprobati proizvode iz različitih dijelova ljepe naše.

U ljeto 2017. u Zagrebu je otvoren prvi Choconilla’s Baby Butique!

Godinu dana kasnije, otvoren je I drugi Choconilla’s u Mall of Split a Choconilla’s corner možete pronaći I u Dječjem centru Magro u blizini Varaždina.!

U novoj trgovini u Radničkoj 20, u Zagrebu, osim proizvoda, možete dobiti I stručni savjet pri odabiru proizvoda a uskoro kreću I besplatne radionice za roditelje I bebe! Sve detalje možete popratiti na nasim društvenim mrežama te webshopu (www. choconillas.eu).

Uz vrhunski odabir najboljih proizvoda za bebe trenutačno dostupnih na tržištu , kao što su Bugaboo, Babyzen, Cybex, Beaba, Boon, Ergobaby, Cocoonababy, u ponudi su I ostali svjetski poznati brendovi!

Distributeri za Beaba, Red Castle, Babyzen, Boon Inc, Wubbanub

Store