JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Babyzen YOYO²

The One You Need

BABYZEN stvara proizvode koji se mogu nositi bilo gdje i koji olakšavaju zauzet život roditelja. 2012. godine, nakon godina istraživanja i pet registriranih patenata, BABYZEN je lansirao YOYO, prva kompaktna evolucijska kolica na tržište, a urbane su ga obitelji odmah prihvatile u velikim gradovima širom svijeta. Koliko god dizajn bio lagan, YOYO se manevrira jednom rukom, vrlo se brzo sklapa i rasklapa, može se nositi preko ramena, lako se čuva i stane u pretinac iznad glave u avionu *.

2020. YOYO evoluira u YOYO2 i postaje još praktičniji i ugodniji. Nova ručka od umjetne kože, novi ovjesi na sva četiri kotača i još uvijek najkompaktniji na tržištu, YOYO2 udvostručuje okretnost i domišljatost kako bi vam olakšao život!

Otkrij YOYO2
 

yoyo connect

  • Otkrij YOYO New born Pack
  • Otkrij YOYO košare
  • Otkrij YOYO 6+
  • Otkrij dodatke

Naši dodaci

Otkrij YOYO New born Pack
Discover YOYO New born Pack
Discover YOYO New born Pack
Discover YOYO New born Pack
Discover YOYO New born Pack
Discover YOYO New born Pack

O BABYZEN-u

YOYO² prati vaše dijete od rođenja do ranog djetinjstva.
Samo odaberite verziju tkanine koju želite pri rođenju:

  • Newborn pack

ILI

  • Košara

Zatim ga mijenjajte kako vaše dijete raste:

  • 6+ color pack

YOYO² je toliko kompaktan da se može pohraniti u najmanji prostor kod kuće, zauzima vrlo malo mjesta u prtljažniku automobila, a može se čak i nositi avionom u oba paketa za novorođenče i 6+ verzija.

* Standardi kabinske prtljage mogu se razlikovati ovisno o zrakoplovnoj kompaniji, preporučujemo da kod svog prijevoznika provjerite najnoviju primjenjivu veličinu za ručnu prtljagu.

Babyzen