ZAZU Sleep trainer igračka sa svjetlom uz umirujuću glazbu Brody - Taupe

SKU
Zazu Sleep trainer-2
54,99 € 414.32 HRK
Na zalihi
Opis

Sleeptrainer Brody može pomoći vašem mališanu da navečer zaspi svojim umirujućim noćnim svjetlom i utješnim pjesmama. U ranim jutarnjim satima može pokazati vašem djetetu kada je vrijeme za spavanje i kada je u redu ustati. Brodyjevo svjetlo mijenja boju poput semafora, da označi noć, rano jutro i kada je vrijeme za ustajanje.

 

Description

Dijete nema osjećaj za vrijeme. Za malo dijete dan počinje onog trenutka kada otvori oči, što za roditelje može biti prilično rano (i zamorno). Sleeptrainer vizualnim indikatorima uči vaše dijete kada treba ostati u krevetu, a kada je u redu ustati.

Brodyjeva noćna lampica svijetli crveno, vrijeme je za spavanje. Tijekom noći kada pritisnete Brodyjev trbuh on će biti crven. Svjetlo će se automatski isključiti nakon 10 minuta. Svjetlina svjetla je potpuno podesiva.

30 minuta prije nego što je u redu ustati, pritisnite Brodyjev trbuh i svjetlo će zasvijetliti narančasto. Zadnjih 5 minuta, Brody će sam zapaliti svoj trbuh. Ovo će reći vašem djetetu da je sada još samo nekoliko minuta.

Svako jutro kada je u redu vrijeme za buđenje, Brody će osvijetliti svoj trbuh u zeleno. Dijete će tada znati da je sada u redu ustati.

Brody svira različitu umirujuću glazbu: uspavanke, bijeli šum, afrički zalazak sunca. Glazba će se automatski isključiti nakon 10 minuta.

Kad god se vaše dijete noću probudi i počne plakati, Brody može osvijetliti njegov trbuh i pustiti glazbu kako bi mu pružio utjehu u mraku, automatski se isključuje nakon 10 minuta.

Ovaj proizvod je ispitan u skladu s međunarodnim sigurnosnim propisima.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:ZAZU Sleep trainer igračka sa svjetlom uz umirujuću glazbu Brody - Taupe
Napiši svoje mišljenje