DockATot® Višenamjensko gnijezdo Grand Natural Buffalo (9-36 m)

SKU
7394322270368
270,00 € 2,034.32 HRK
Na zalihi
Opis

Revolucionarno gnjezdašce Dockatot® višekratno je testirano gnjezdašce za bebe i malu djecu na tržištu. Hipoalergeno gnjezdašce Dockatot® Deluxe+ izrađeno od prozračnih materijala nudi bebi udobnost, toplinu i siguran zaklon tijekom prijelaza iz majčina trbuha u prvo gnjezdašce za bebe.

Description

Višenamjensko gnjezdašce, više nezaboravnih trenutaka s našim mališanima

Gnjezdašce Dockatot® Grand siguran je krevetić za bebe i malu djecu u dobi od 9 do 36 mjeseci, koji mališanu nudi udobnost i sigurno utočište pri prelasku iz prvog krevetića u veći dječji krevet. Dockatot® gnijezda pružaju potporu, udobnost i zaštitu mališanu dok se odmara. Dockatot® Grand je podloga za previjanje kod kuće ili u pokretu, podloga za igru i mjesto za maženje i odmor. Dockatot® višenamjensko gnjezdašce zbližava vas s vašim mališanom, jer ga možete staviti pokraj sebe u krevet. Sigurnosni obruč pružit će vašem mališanu dodatnu sigurnost i potporu. Čak i kada ste u pokretu, gnijezdo Dockatot® omogućuje vašem mališanu da se uvijek odmara na čistoj i sigurnoj površini.

Višenamjensko gnjezdašce, više nezaboravnih trenutaka s našim mališanima

Ispitana sigurnost

Višenamjensko gnjezdašce Dockatot® zahvaljujući brojnim studijama i certifikatima osigurava sigurnu uporabu u skladu sa uputama za sigurnu uporabu. S Dockatot® gnjezdašcem možete bezbrižno dijeliti krevet sa svojim mališanom. Oblik gnijezda štiti mališana od udaraca glavom. Obruč za gnijezdo je dovoljno čvrst da spriječi roditelje da se prevrnu sa strane na bebu, dok je obruč dovoljno mekan i udoban da mališanu omogući ugodan san.Gnjezdašce  Dockatot® je najčešće testirano gnjezdašce na tržištu.  

Ispitana sigurnost

Savršena mikroklima za svakog mališana

Višenamjensko gnjezdašce Dockatot® je ležaj iz snova za vaše malo zlato. Sastoji se od madraca, sigurnosnog obruča i pamučne navlake. Svi dijelovi su odvojivi i perivi. Navlake su dostupne u raznim motivima, kako bi uvijek bile u skladu s Vašim stilom i željama.Na dnu obruča nalazi se sigurnosna kopča, a sa strane postavljene su ručke koje omogućuju jednostavno i sigurno prenošenje gnijezda. Između ostalog, Dockatot® gnjezdašce je također je dobilo certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1, što dokazuje visoku kvalitetu materijala gnijezda.

Savršena mikroklima za svakog mališana

Mame, ne brinite

Dockatot® gnijezdašca svojim promišljenim i jedinstvenim dizajnom, oponašaju prirodno okruženje bebinog života u majčinom trbuščiću, potiču dijete na razvoj motoričkih i mentalnih sposobnosti te ujedno zadovoljavaju njegove emocionalne potrebe. Jedna od studija koja se bavila uporabom Dockatot® kutije za gnijezdašca pokazala je da korištenjem Dockatot® gnjezdašca majke mogu lakše brinuti o potrebama svojih beba. Svaka majka koja je sudjelovala u studiji i koristila Dockatot® gnijezdašca uspjela je izvršiti više zadataka s manje napora i umora od majki u alternativnim skupinama, koje nisu koristile Dockatot® gnijezda.

Mame, ne brinite
 
 
 
Tehnički detalji

Upotreba:

 • Korištenje gnjezdašca od 9 do 36 mjeseci
 • Koristite za odmor, maženje, kontroliranu igru na leđima ili trbuščiću, za sigurno dijeljenje kreveta s mamom i tatom, zbližavanje, presvlačenje, potporu pri prelasku iz prvog krevetića za bebu u krevetić za malo dijete
 • Prijenosna podloga za previjanje
 • Prijenosna podloga za igru
 • Odličan dodatak za obitelji, koje vole putovati, jer gnjezdašce osigurava čistoću i urednost posvuda, pouzdanu površinu za igranje i površinu za odmor bebe

Dimenzije i težina:

 • Vanjske dimenzije gnijezda ako je obruč na dnu gnijezda otvoren (dužina x širina): 1200x600 mm
 • Unutarnje dimenzije gnijezda (dužina x širina): 863x304 mm
 • Težina: 2400 g

Gnijezda Dockatot® Grand:

 • Savršena mikroklima za bebe i malu djecu
 • Prijateljsko i sigurno mjesto za razvoj vašeg mališana
 • Potpora pri prijelazu s prvog na veći krevetić; multifunkcionalno gnjezdašce Dockatot® pomaže u prijelazu s prvog krevetića na veći krevet. Obruč za gnijezdo mališanima pruža toplinu i osjećaj sigurnosti, što im pomaže da se lakše priviknu na spavanje u novom, većem krevetu.
 • Prijatan oblik i mekani materijali bebe podsjećaju na sigurno utočište u majčinom trbuščiću.
 • Za bezbrižan i neometan odmor
 • Podloga za presvlačenje kod kuće i u pokretu
 • Za sigurno dijeljenje kreveta s mamom i tatom; s Dockatot® gnjezdašcem možete bezbrižno dijeliti krevet s bebom. Oblik gnijezda štiti bebu od udaranja glavom o uzglavlje kreveta ili o zid. Obruč za gnijezdo je dovoljno čvrsto da spriječi roditelje da se prevrnu sa strane na bebu, dok je obruč dovoljno mekan i udoban da mališanu omogući ugodan san.
 • Kontrolirana igra na leđima s lukom za igru i setom igračaka potiče razvoj djetetovih motoričkih sposobnosti
 • Kontrolirano vrijeme za trbuščić; Dockatot® gnijezda idealna su kada beba leži i igra se na trbuščiću. Okrugli obruč gnijezda nudi vašem mališanu dodatnu podršku kada leži na trbuhu. Stavite obruč ispod djetetovih ruku. Ovaj položaj pomaže djetetu da ojača mišiće vrata i potiče njegov razvoj vještina kroz kretanje
 • Hipoalergenski proizvod
 • Kontrola temperature; pomno odabrani materijali i promišljeni dizajn Dockatot® kreveta osiguravaju da se bebino tijelo ne pregrije u gnijezdu, pa se beba nikada pretjerano ne znoji dok se odmara ili igra u gnijezdu. Materijali omogućuju dovoljan protok zraka, što bebi omogućuje ugodan i opušten odmor u gnijezdu
 • Dockatot® gnijezdašca svojim promišljenim i jedinstvenim dizajnom, oponašaju prirodno okruženje bebinog života u majčinom trbuščiću, potiču razvoj djetetovih motoričkih i mentalnih sposobnosti te ujedno zadovoljavaju njegove emocionalne potrebe.
 • Jedna od studija, koja se bavila uporabom Dockatot® gnijezdašca pokazala je da korištenjem Dockatot® gnjezdašca majke mogu lakše brinuti o potrebama svojih beba. Svaka majka, koja je sudjelovala u studiji i koristila Dockatot® gnijezdašca uspjela je izvršiti više zadataka s manje napora i umora od majki u alternativnim skupinama, koje nisu koristile Dockatot® gnijezda.
 • Valjanje u gnijezdu; gnjezdašca Dockatot® nije dizajniran da spriječi dijete da se kotrlja s boka na bok. Ipak, manja je vjerojatnost da će se beba otkotrljati u gnijezdu. Kotrljanje je jedna od prirodnih prekretnica u bebinom motoričkom razvoju, koju treba poticati kada je beba budna i u kontroliranom okruženju. Do dobi od 8 mjeseci bebu uvijek treba staviti na leđa u gnjzdašce.
 • Navlaka: 100% pamuk (Certifikat kakovosti Oeko-Tex Standard 100, Class 1)
 • Ispuna: 100% poliester (Certifikat kakovosti Oeko-Tex Standard 100, Class
 • Bez štetnih tvari
 • Jednostavno održavanje; pranje u perilici rublja
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:DockATot® Višenamjensko gnijezdo Grand Natural Buffalo (9-36 m)
Napiši svoje mišljenje