3Sprouts® Kutija za pohranu igračaka Lisica

SKU
812895001310
24,90 € 187.61 HRK
Na zalihi
Opis

Kutija za pohranu igračaka 3Sprouts® sjajan je i nadasve praktičan dodatak za dječju sobu. U kutiju omiljene marke 3Sprouts® možete pohraniti i druge potrepštine za vašeg mališana: pelene, dječju odjeću, knjige i druge dodatke.

Description

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Kutije za igračke sjajan je poklon za djecu svih uzrasta. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi.

Boje koje mame osmijeh na lice

Pospremanje može biti zabavno

Bez šale! Pospremanje može biti zabavan i posve jednostavan zadatak koji vašem malom blagu i vama neće oduzeti previše vremena. U praktičnu kutiju možete u samo nekoliko trenutaka pospremiti različite dječje igračke, a dijete im može jednostavno pristupiti kad se poželi ponovno igrati. Kutija svojim dimenzijama odgovara većini četvrtastih polica na tržištu. U kutiju za dječje igračke možete spremiti sve dječje autiće, lutke, lego kockice, plišane igračke i druge dodatke za igru. U kutiju 3Sprouts® možete pohraniti i proizvode za njegu beba, igračke, pelene, tetra pelene te sezonsku dječju odjeću i dodatke.

Pospremanje može biti zabavno

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Zahvaljujući praktičnim dimenzijama, kutija za igračke može se jednostavno složiti kada nije u upotrebi. Stranice kutije za igračke ojačane su kartonom, zbog čega kutija može samostalno stajati čak i kada je prazna. Izdržljive stranice kutije omogućuju vam da je do vrha napunite mališanovim drvenim igračkama, lego kockicama, plišanim igračkama, dječjim knjigama i bojankama. Kutije za igračke 3Sprouts® toliko su dražesne i praktične da će oduševiti čak i roditelje. Često se postavljaju i u djetetov kutak za igru u dnevnom boravku i tako svakodnevno uveseljavaju obitelji diljem svijeta.

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: košare za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Zarazan smijeh i sreća
Features
 • Kutija za pohranu igračaka, dječjih knjiga, pelena, proizvoda za njegu beba, dječje odjeće i drugih dodataka
 • Dražestan dodatak za dječju sobu
 • Praktičan dodatak za mališanov kutak za igru

Dimenzije:

 • Visina x širina x dubina: 33,02 x 33,02 x 33,02 cm

Kutija za pohranu igračaka:

 • Praktična i lako dostupna
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Prostrana i izdržljiva
 • Materijal: Materijal: poliester, boja od poliesterskog vlakna, karton
 • Stranice kutije za igračke ojačane su kartonom, zbog čega kutija može samostalno stajati čak i kada je prazna
 • Sjajan dodatak za dječju sobu ili kutak za igru
 • Prekrasan poklon za dječji rođendan
 • Jednostavno sklapanje kutije kada nije u uporabi
 • Dimenzijama odgovara većini četvrtastih polica na tržištu
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:3Sprouts® Kutija za pohranu igračaka Lisica
Napiši svoje mišljenje