SilverCross Kolica Jet 3 Black

SKU
Silver Cross Kolica Jet 3 Black
Special Price 296,23 € Regular Price 394,97 € 2,231.94 HRK
Opis

S novim i poboljšanim super-jednostavnim sklapanjem, kolica Silver Cross Jet 3 čine putovanja s bebom lakima, bez obzira kako putujete. Jet 3 kolica odobrena su za ručnu prtljagu u kabini aviona. Nakon što se sklope, slobodno stoje na dva kotača s praktičnom zaštitnom navlakom te se mogu vući u obliku kovčega za lakši prijevoz – savršeno za vrijeme kada uskačete u vlak ili se ukrcavate na avion.

Description

S novim i poboljšanim super-jednostavnim sklapanjem, kolica Silver Cross Jet 3 čine putovanja s bebom lakima, bez obzira kako putujete. Jet 3 kolica odobrena su za ručnu prtljagu u kabini aviona. Nakon što se sklope, slobodno stoje na dva kotača s praktičnom zaštitnom navlakom te se mogu vući u obliku kovčega za lakši prijevoz – savršeno za vrijeme kada uskačete u vlak ili se ukrcavate na avion. Prikladno od rođenja do otprilike 4 godine, inovativni dizajn Jet 3 je lagan i okretan bez ugrožavanja udobnosti za bebu ili roditelja.

Glavne karakteristike:

  • Novo kompaktno, super jednostavno sklapanje
  • Prikladno od rođenja do 15 kg (cca. 3-4 godine)
  • Odobrena kao ručna prtljaga u većini zrakoplova
  • Genius™ magnetna kopča
  • Sjedalo se može postaviti u potpuno ležeći položaj jednom rukom
  • Krović sa UPF50+ zaštitom
  • Flip-flop zaključavanje kotača

Izlazak s bebom nikad nije bio lakši s kolicima Silver Cross Jet 3. Super lagan, ultra mali kada je sklopljen te sklopiv jednim pokretom, Jet 3 savršen je za svakodnevne šetnje, kao i za daljnja putovanja. Superkompaktan, Jet 3 besprijekorno se uklapa u prtljažnik automobila i avionsku kabinu. Čak je i odobrena kao ručna prtljaga u svim ključnim avio prijevoznicima i može se vući kao kovčeg kada nije u upotrebi, što vam daje krajnji mir kada hvatate let s djecom pored sebe.

Elegantan i moderan, Silver Cross Jet 3 ima moderan dizajn s elegantnim teksturiranim tkaninama, prečkama od veganske kože mekane poput maslaca i kromiranim detaljima. Udobno podstavljeno sjedalo ima jednostavno namještanje jednom rukom, što Jet 3 čini savršenim mjestom za drijemanje u pokretu – kod kuće ili na putu. Podesiv dio za noge vašem će mališanu omogućiti udobnost dok raste.

Jet 3 također ima Silver Cross Genius™ kopču – najnoviju revoluciju u dizajnu kolica. Magnetne kopče jednostavne za korištenje, kopčaju se zajedno s tri jednostavna klika, otklanjajući mogućnost ozljede i frustracije prilikom vezanja vašeg mališana. Kada su spremni izaći, jednostavno stisnite gumb za otkopčavanje i kopča se otvara.

Izuzetno prilagodljiv, Jet 3 također se može pretvoriti u 2u1 sistem omogućavajući Vam da svoju Silver Cross Dream i-Size autosjedalicu lako stavite na konstrukciju.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:SilverCross Kolica Jet 3 Black
Napiši svoje mišljenje