Silver Cross Dune 3u1 set - Space

SKU
Silver Cross Dune 3u1 set - Space
Special Price 1.073,80 € Regular Price 1.534,00 € 8,090.55 HRK
Na zalihi
Opis

Ako je grad vaša modna pista, upoznajte svoj novi omiljeni modni dodatak – Dune. Naša nova suvremena, kompaktna i urbana kolica  dokazuje da nema potrebe za kompromisima kada su u pitanju stil i funkcionalnost.

Prikladan za korištenje od rođenja, odmah po vađenju iz kutije. Dune je sljedeća generacija dječjih kolica branda Silver Cross, stvorena za modernu obitelj. Inteligentna, održiva i minimalističkog dizajna, spretno manevriraju prometnim ulicama, dovodeći vas s lakoćom od točke A do točke B.

Ovaj set sadrži: Dune kolica, Dune mekana sklopiva košara, Dream autosjedalica i adapter za autosjedalicu

Description

Dune kolica: 

Glavne karakteristike:

  • Prikladno za novorođenče pa sve do 22 kg (cca. 4 godine)
  • Sklapanje jednom rukom – savršeno za roditelje u pokretu
  • Genius sustav vezivanja s magnetskom kopčom
  • Održive vanjske tkanine - tkane isključivo nitima od recikliranih plastičnih boca
  • Ručka od veganske kože koja sklopljena nikada ne dodiruje pod – idealna za javni prijevoz
  • Velika, lako dostupna košara kapaciteta 5 kg
  • Poboljšani ovjes za lakšu vožnju po prometnim ulicama i uskim zavojima
  • UPF50+ Zaštita od sunca koja se zakači direktno na krov za veći hlad

Sklapanje jednom rukom /Samostojeća

Tajno oružje gradskih roditelja - Dune se sklapa jednom rukom u nekoliko sekundi, ostajući na svojim kotačima tako da obložena veganska ručka od umjetne kože nikada ne dodiruje pod. Samo jednim potezom, kolica se ponovo rasklapaju u nekoliko sekundi. Jednostavno namjestite teleskopsku ručku i spremni ste krenuti u svijet - praktično, higijenski i bez stresa. 

Održivi materijali

Procjenjuje se da se u svijetu 1 milijun plastičnih boca baci svake minute. Silver Cross je iskoristio plastične boce tako da  su vanjski materijali  Dune kolica tkani isključivo nitima od recikliranih plastičnih boca –35 boca u sjedećem dijelu, 25 u mekoj košari i 12 u tvrdoj košari. Vodi računa o očuvanju planete i udoban za bebu – Dune ima i održivost i stil.

 

Geniusä Sustav vezivanja

Recite zbogom nezgodnim kopčama i podešivačima – upoznajte Geniusä sustav vezivanja. Prvi sustav u svijetu koji vašu bebu čuva sigurnom, a vas mirnima, štedeći vrijeme i zbunjenost. Podesite i naslon za glavu i pojas jednom rukom, mijenjajući položaje pritiskom gumba. Dfune kolica su genijalna.

Mekana sklopiva košara

Vrhunska ušteda prostora – ova kompaktna sklopiva košara dizajnirana je posebno za Dune. Potpuno je ventilirana s podesivim ventilacijskim otvorima i krovićem sa UPF50+, nudeći savršeno mjesto za drijemanje u pokretu. Kada dođe vrijeme za maženje ili hranjenje, samo otkopčajte navlaku za noge, oslobodite prečku i podignite bebu s lakoćom. A najbolji dio? Tijekom putovanja, košara se potpuno sklapa u svoju bazu za lakši transport.

 

Dream autosjedalica

Autosjedalica Dream i-Size najsigurniji je izbor za vaše novorođenče te nudi nenadmašnu sigurnost za vaše dijete. Nagrađena najboljom ocjenom do sada od strane neovisnog tijela za testiranje autosjedalica ADAC kada se koristi s bazom Dream i-Size. Izuzetno meke, antibakterijske tkanine od bambusa pružaju najbolju udobnost za bebu, dok naša jedinstvena aplikacija za postavljanje autosjedalice nudi dodatni mir roditeljima.

i-Size autosjedalica:

Dob: od rođenjae do cca. 15 mjeseci

Visina: 40-85cm

Težina: od rođenja do 13 kg

Dimenzije autosjedalice: Š44cm V39.9-58.6cm D55.1cm Težina autosjedalice: 5.45kg

 

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Silver Cross Dune 3u1 set - Space
Napiši svoje mišljenje