JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Naïf® Krema za kožu protiv upale bebine stražnjice 75ml

SKU
8717953117366
96,90 kn
In stock
Description

Smiruje upale, njeguje i vlaži suhu kožu, brzo pomaže u uklanjanju nuspojava kože na području pelena. Vlaži i njeguje kožu, smiruje područje upale, sprječava crvenilo, održava pokožicu, smiruje nadraženost. Pogodan je za njegu kože novorođenčadi, dojenčadi, mališana i djece. Preporučujemo nanošenje male količine na područje upale, nadraženu kožu. Najučinkovitiji prirodni sastojci za njegu stražnjice i kože u području pelena; kamilica, cinkov oksid i vitamin E, bez parabena i mineralnih ulja, bez štetnih tvari, 100% veganski, bez glutena i alergena.
Pakiranje proizvoda je bez BPA i omekšivača. Izrađena je od bioplastike čiji je glavni sastojak šećerna trska. Na pakiranju je prepoznatljiv pečat ""I'm Green Plastic"". Logotip se nalazi na poleđini pakiranja
Pakiranje prirodno prihvatljivo; pakiranje NaïKozmetika je izrađena od šećerne trske koja je ekološki prihvatljivija. Na pakiranju je prepoznatljiv pečat ""I'm Green Plastic""
Pakiranje: 200 ml
Test i certifikati:
• Dermatološki ispitan proizvod
• RSPO certifikat
• Zero plastic certifikat
Primljene nagrade:
• 2018 Little London Award: Best Infant Skincare Range
• 2016 Loved by Parents: Best Ethical Brand

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Naïf® Krema za kožu protiv upale bebine stražnjice 75ml
Napiši svoje mišljenje