JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Carriwell Grudnjak za dojenje podstavljeni Crni

SKU
6009625956840
As low as 269,00 kn
In stock
Opis
Uživajte u nevjerojatnoj udobnosti Carriwell grudnjaka za dojenje. Ovaj podstavljeni grudnjak daje vam odličnu potporu i izvrstan oblik vašim grudima. Grudnjak je napravljen od nježnog i prozračnog materijala od mikrofibre ez žice što ga čini udobnim za nošenje. Tanki oblikujući jastučići su vrlo meki i lako ih je ukloniti. Jastučići smanjuju širenje tkanine na košaricama što povećava potporu majkama s punijim grudima. Meki jastučići imaju dvostruku funkciju – istovremeno skrivaju tamne bradavice i upijaju mlijeko koje može slučajno procuriti iz grudi. Jednostavno otvaranje košarice jednom rukom omogućava vam da otkrijete cijelu dojku za vrijeme dojenja što omogućava kontakt kože-na-kožu između vas i bebe. Uz Carriwell grudnjak bez žice zaboravit ćete na sve ostale neudobne grudnjake i bez stresa uživati u najljepšem razdoblju vašeg života - majčinstvu.
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description

Grudnjak je nisko rezan, što ga čini izvrsnim odabirom za majice s dubljim dekolteom

Jednostavno otvaranje košarica jednom rukom, kao i široke naramenice, čine ovaj grudnjak u isto vrijeme funkcionalnim i udobnim

Dodatni produžetak s kopčom za veću udobnost i potporu

Features

92% poliamid,

8% elastansko vlakno (mikrofibra).

Održavanje

bijeli se mogu prati i na 60° C_

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Carriwell Grudnjak za dojenje podstavljeni Crni
Napiši svoje mišljenje