3Sprouts® Višenamjenski organizator Sova

SKU
0812895000351-2
19,90 € 149.94 HRK
Opis

Višenamjenski organizator 3Sprouts® idealan je za nove roditelje jer u njega možete pohraniti pelene, vlažne maramice, dječji češalj, škarice za nokte, dječju kozmetiku i ostale neizostavne dodatke za njegu beba. 

Description

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® praktičan je dodatak za sve novopečene majke. Organizator s dvama odjeljcima pri vrhu ima praktičnu ručku koja omogućuje jednostavno prenošenje organizatora i svih stvari za bebu iz jedne prostorije u drugu.

Boje koje mame osmijeh na lice

Svestrani organizator proizvoda za njegu beba

Višenamjenski organizator s dvama odjeljcima 3Sprouts® nudi dovoljno prostora za pohranu svih predmeta koji su neizostavni u njezi vašeg djeteta. Pelene za bebe, tetra pelene, krema za bebe, četka za kosu, vlažne maramice, pamučna vata, dječji toplomjer i ostali neizostavni dodaci za njegu koji će su vam u ovom praktičnom prijenosnom organizatoru uvijek biti pri ruci. Organizator možete odložiti u dječju sobu, na stol za previjanje ili ga s pomoću ručke premjestiti u prostor po želji. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba pobrinut će se za to da sve što je potrebno vašem malom blagu bude uredno pohranjeno i uvijek nadohvat ruke.

Svestrani organizator proizvoda za njegu beba

Najljepši poklon za zabavu darivanja djeteta

Buduće majke koje traže praktične proizvode za bebu oduševljene su svestranim organizatorom 3Sprouts®. Organizator za pelene i proizvode za njegu beba 3Sprouts® sjajan je i iznimno praktičan poklon za zabavu darivanja djeteta te prekrasan dar za nove majke. Kako bi dar za majku i bebu bio potpun, možete sastaviti komplet proizvoda s motivima po želji koji će uvelike uljepšati dječju sobu i kut za njegu bebe. Dostupni su i organizator za dječja kolica, zidni organizator, organizator za automobilsko sjedalo i organizator za pohranu dječjih pelena.

Najljepši poklon za zabavu darivanja djeteta

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: kutije i košare za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje stalke za knjige, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košarice za pelene i proizvode za njegu beba. 

Zarazan smijeh i sreća
Features

Uporaba:

 • Višenamjenski organizator za pelene, tetra pelene, vlažne maramice, dječju kozmetiku i druge proizvode za njegu beba
 • Dražestan dodatak za dječju sobu
 • Praktičan dodatak za mališanov kutak za previjanje

Dimenzije:

 • Visina x duljina x širina: 26,67 x 27,94 cm 25,4 cm

Višenamjenski organizator:

 • Praktičan i lako dostupan
 • S praktičnom ručkom za prenošenje
 • S dvama odjeljcima
 • Omogućuje pohranu svih proizvoda za njegu beba; dječje kozmetike, pelena, tetra pelena, dječjeg češlja, dječjeg toplomjera i dječjih škarica za nokte
 • S dražesnim motivima životinjica u boji
 • Materijal: poliester
 • Sjajan dodatak za dječju sobu i stol za previjanje 
 • Predivan poklon za zabavu darivanja djeteta
 • Iznimno koristan poklon za novopečene majke
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:3Sprouts® Višenamjenski organizator Sova
Napiši svoje mišljenje