JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Voksi vreća za spavanje, siva 6-18 mj.

SKU
110058601
515,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis

Nova Voksi® vreća za spavanje omogućava da vaša beba bude utopljena i sigurna, bez obzira koliko se okreće za vrijeme spavanja, a to znači i više sna za vas!

Gdjegod vaša beba spava, u košari ili krevetiću, bit će sigurna uz Voksi vreću za spavanje.

Prednji patentni zatvarač omogućava laganu promjenu pelena.

  • Vanjski dio: 100% žersej pamuk
  • Unutarnji dio: 100% pamuk
  • Punjenje: 90%reciklirani poliester, 10% poliester
  • Korištenje: Od 6 do 18 mjeseci, tj. od 74 do 86 cm
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Nova Voksi® vreća za spavanje omogućava da vaša beba bude utopljena i sigurna, bez obzira koliko se okreće za vrijeme spavanja, a to znači i više sna za vas! Gdjegod vaša beba spava, u košari ili krevetiću, bit će sigurna uz Voksi vreću za spavanje. Ova vreća nema rukave, a utoplit će vašu bebu poput dekice samo što ju beba ne može skinuti. Dovoljno je samo obući bebu ispod vreće i nije ju potrebno dodatno pokrivati. Predivan dizajn s 100% prozračnim pamukom na unutarnjem dijelu vreće, dok je na vanjskom dijelu pamuk u kombinaciji s 90% recikliranog poliestera. Vreća za spavanje ima TOG vrijednost 2, što znači da se može koristiti na sobnoj temperaturi od 16 o C do 20o C. Voksi® Sleepsack je podstavljena vreća za spavanje prikladna za upotrebu tijekom cijele godine osim za najtoplijih ljetnih dana.
Features
  • Vanjski dio: 100% žersej pamuk
  • Unutarnji dio: 100% pamuk
  • Punjenje: 90% reciklirani poliester, 10% poliester
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Voksi vreća za spavanje, siva 6-18 mj.
Napiši svoje mišljenje