JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Voksi dekica za autosjedalicu i kolica, svijetlo siva

SKU
7072754000271
429,00 kn 56.93 €
In stock
Opis

Dječja dekica koja djetetu osigurava udobnost i zaštitu u autosjedalici.

Description

Voksi® dekica odgovara većini dječjih autosjedalica i kolica.
Pametni otvori u stražnjem dijelu olakšavaju namještanje pojaseva autosjedalice ili kolica.

 • Svi materijali certificirani suprema Oeko-Tex® standardu 100, klasa 1
 • Pametni otvori u stražnjem dijelu olakšavaju namještanje pojaseva autosjedalice ili kolica
 • Može se koristiti sa sigurnosnim pojasevima u 3 i 5 točaka
 • Sigurno zatvaranje pomoću čička omogućuje brzo otvaranje dekice i podešavanje temperature
 • Unutarnja tkanina izrađena od 100% mekanog pamuka, visoke prozračnosti
 • Mala kapuljača za zaštitu područja glave vaše bebe

Kako Voksi® dekica odgovara vama i vašem djetetu?

Kada smo razvijali Voksi® dekicu, cilj nam je bio roditeljima koji često putuju pružiti rješenje koji će njihovom dijetetu osigurati udobnost i zaštitu, a pritom ne ograničavati sigurnost djeteta u autosjedalici. Stražnji otvori i unaprijed izrezane rupe na različitim visinama za sigurnosni pojas omogućavaju postavljanje unutarnjeg pojasa autosjedalice u pravilan položaj bez dodavanja debelog dodatnog sloja između vašeg djeteta i pojaseva. Uz to, Voksi® dekica također štiti vaše dijete u kolicima dok je još uvijek malo i krhko tijekom prve godine života.

Jedinstvena kombinacija materijala

Svi dijelovi Voksi® dekice za bebe certificirani su prema Oeko-Tex® standardu 100, klasa 1, koji osigurava da je beba okružena materijalima bez opasnih tvari ili štetnih kemikalija. Kako bi vašem djetetu pružila najveću udobnost, unutarnja tkanina Voksi® dekice izrađena je od 100% mekanog pamuka koji je prozračan i održava ugodnu temperaturu.

Značajke proizvoda za lagan svakodnevni život

Osim visokokvalitetnih materijala, Voksi® dekica ima i pametne načine zatvaranja i umotavanja vašeg djeteta. Zatvaranje pomoću čičak traka na četiri mjesta osigurava da Voksi® dekica ostaje zatvorena kad god to želite. Istodobno se može lako otvoriti jednim brzim pokretom, što omogućuje lako prilagođavanje Voksi® dekice temperaturnim uvjetima i djetetovim preferencijama. Otvori na stražnjoj strani olakšavaju postavljanje sigurnosnog pojasa autosjedalice ili kolica, a unaprijed izrezane rupe na različitim visinama omogućuju upotrebu Voksi® dekice tijekom cijelog razdoblja upotrebe autosjedalice/kolica.

Tehničke informacije

 • Dimenzije:

– rasklopljena: duljina 110 cm, širina: 110 cm

– sklopljena: duljina 87 cm, širina na vrhu: 40 cm, širina na dnu: 35 cm

 • Vanjska tkanina: 60% pamuk, 40% poliester
 • Unutarnja tkanina: 100% pamuk
 • Punjenje: 100% lagani poliester za prošiveni efekt
 • Upute za pranje: Prati na 30°C, na nježnom programu. Ne sušiti u sušilici, ne glačati, ne izbjeljivati, ne kemijski čistiti.
 • Period korištenja: približno 0-12 mjeseci

Svi materijali Voksi® dekice za bebe certificirani su prema Oeko-Tex® standardu 100, klasa 1. Oeko-Tex® je neovisni sustav ispitivanja i certificiranja tekstila, poluproizvoda i krajnjih proizvoda u svim fazama proizvodnje. Odabirom proizvoda izrađenog od Oeko-Tex® certificiranih materijala, vi kao roditelj možete biti sigurni da je vaša beba okružena materijalima bez opasnih tvari ili štetnih kemikalija.

Imajte na umu da zbog upotrebe prirodnog pamuka certificiranog od strane Oeko-Tex®  standarda 100, klasa 1 može doći do blijeđenja boja uslijed pranja i/ili izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Voksi dekica za autosjedalicu i kolica, svijetlo siva
Napiši svoje mišljenje