JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Lorena Canals Tepih ABC Nude

SKU
8435392611251
Special Price 925,65 kn Regular Price 1.089,00 kn
In stock
Opis
Od A do Z ... Uz Round ABC kolekciju imat ćete toliko načina da ukrasite svaku dječju sobu modernim i elegantnim stilom! 100% pamuk, okrugli, strojno prati, njegov dizajn i boja su hit među dječacima i djevojčicama, a abeceda oko ruba čini ovaj tepih zabavnim. Povrh toga, lako se uklapa u bilo koju vrstu dekoracije. Samo prirodne boje koriste se te su potpuno sigurne, a budući da su izrađene od pamuka, lagane su, fleksibilne i vrlo mekane.
Description
Mjerenje Ø150 Boje prirodne. Sastav 80% pamuk 20% ostalih vlakana - Baza: reciklirani pamuk Oblik kruga. Lako se pere i može se prati u konvencionalnoj perilici. Ručno rađena: pažljivo ručno izrađena jedan po jedan i na tradicionalan način. Eco-friendly: Prirodni pamuk i netoksične boje. Lako se kombinira: možete ga kombinirati s drugim elementima kako biste stvorili toplu i ugodnu atmosferu. Ručno izrađen i pažljivo dizajniran proizvod. Svaki komad je jedinstven, stoga mogu postojati male varijacije u boji i obliku. Ovaj proizvod je u skladu sa svim propisima o kvaliteti i sigurnosti za djecu. Certifikat ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 i AITEX. Naši proizvodi temelje se na 100% prirodnim vlaknima.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Lorena Canals Tepih ABC Nude
Napiši svoje mišljenje