JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

3Sprouts® Stalak za knjige Ljama

SKU
0812895001389
379,90 kn
trenutno nema na zalihi
Opis

Dječji stalak za knjige sjajan je dodatak za dječju sobu i mališanov kutak za čitanje. Stalak za knjige visine prilagođene mališanima drži sve knjige na okupu dok ne dođe vrijeme za priču za laku noć.

Description

Boje koje mame osmijeh na lice

Dječji dodaci 3Sprouts® u svaki će kutak vašeg doma unijeti radost i smijeh te ga ispuniti srećom. Kreativni tim ove omiljene marke u suradnji s međunarodnim timom dizajnera već niz godina oduševljava dodacima za djecu koji fantastično nadopunjuju dječju sobu i kutke za igru. Praktičan i dražestan stalak za knjige sjajan je dječji poklon za svaku prigodu. Djeca obožavaju 3Sprouts® jer sami mogu odabrati motiv životinjice koja će krasiti njihov najdraži dodatak u sobi.

Boje koje mame osmijeh na lice

Svijet junaka iz bajki

Na dražesnom stalku za knjige mogu se čuvati sve najljepše dječje priče i predivne slikovnice. Važno je čitati djeci jer to utječe na njihov jezični i emocionalni razvoj. Stalak za knjige 3Sprouts® postat će pravi mali dom svih junaka iz bajki kojima se vaš mališan divi. Visina stalka za knjige prilagođena je vašem mališanu kako bi s užitkom pospremao svoje knjige. Zahvaljujući prilagođenoj visini stalka, mališan može sam izabrati knjigu koju ćete mu čitati.

Svijet junaka iz bajki

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Za djecu u ranim fazama razvoja dječje su knjige kao igračke. Mališani brzo nauče da su knjige čarobni predmeti koji se pretvaraju u najljepše priče o fantastičnim junacima. Budući da su knjige dragocjeni predmeti, potrebno ih je pohraniti u poseban prostor. Stalak za knjige 3Sprouts® toliko je dražestan i praktičan da će oduševiti čak i roditelje. Često se postavlja i u djetetov kutak za igru u dnevnom boravku i tako svakodnevno uveseljava obitelji diljem svijeta.

Svestrani dodaci za dječju sobu koji će podjednako oduševiti djecu i roditelje

Zarazan smijeh i sreća

3Sprouts® već više od 10 godina oduševljava djecu i roditelje diljem svijeta. Prekrasni dječji dodaci ove marke danas su dostupni u više od 500 trgovina dječjom opremom i dodacima diljem svijeta. Marka 3Sprouts® obiteljima nudi praktične i nadasve dražesne dodatke: košare i kutije za pohranu igračaka, spremnike za igračke, košare za rublje, podloge za igru, dječje organizatore za automobilska sjedala, zidne organizatore, kutije i vrećice za užinu, organizatore za pelene te košare za pelene i proizvode za njegu beba. 

Zarazan smijeh i sreća
Features

Uporaba:

  • Stalak za knjige visinom prilagođen djeci
  • Pohrana dječjih slikovnica i priča

Dimenzije:

  • 60,96 x 62,23 x 25,4 cm

Stalak za knjige:

  • Za pohranu dječjih slikovnica i priča
  • S dražesnim motivima životinjica u boji 
  • Brzo pospremanje dječjih knjiga
  • Visina stalka prilagođena djeci
  • Materijal: MDF (srednje guste ploče vlaknatice), poliester, željezne prečke
  • Sjajan dodatak za dječju sobu ili kutak za igru
  • Prekrasan poklon za dječji rođendan
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:3Sprouts® Stalak za knjige Ljama
Napiši svoje mišljenje