JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Dr.Browns POKLON SET Plavi

SKU
072239318270
Special Price 238,00 kn Regular Price 280,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Dr. Brown's jedinstveni poklon set idealan je za razveseliti trudnu prijateljicu/sestru. Sadrži sve artikle neophodne svakoj majci, ali i bebi.
Description
Dr. Brown's kao jedan od vodećih proizvođača opreme za bebe i majke, pripremio vam je poklon set koji će razveseliti svakoga. Dr. Brown's Options je prva bočica na tržištu koja nudi mogućnost korištenja po potrebi ventilacijskog sustava. Novi sustav prozračivanja je osmišljen kako bi rastao s djetetom. Preporučujemo korištenje sustava prozračivanja kako bi mogli iskusiti sve zdravstvene prednosti koje bočica nudi. Pomaže kod smanjenja problema uzrokovanih hranjenjem, smanjuje grčeve i kolike, te pomaže u očuvanju vitamina. Kada sustav prozračivanja više nije potreban samo se ukloni iz bočice i ona se nastavi normalno koristiti. Uz tri polipropilenske bočice, u setu dobivate i sve potrebne artikle za njegu bočice kako bi njena uporaba bila bezbrižna i dugotrajna, kao i duda varalica te grickalica za zube i desni. Poklon set sadrži: - Dvije polipropilenske bočice 270 ml, široko grlo - Polipropilensku bočicu 150 ml, široko grlo - Četku za čišćenje bočica - PreVent dudu varalicu za bebe od 0-6 mjeseci - Grickalicu za zube i desni - Dvije manje četkice za čišćenje teže dostupnih mjesta u bočici
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Dr.Browns POKLON SET Plavi
Napiši svoje mišljenje