JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Podbradnjak - Meadow Blossom

SKU
7333222009784
189,00 kn
trenutno nema na zalihi
Description

Podbradnjaci Elodie Details su izrađeni s posebnom pažnjom od najboljih materijala s posebnim dizajnom i prvenstveno su jako praktični za korištenje. Mogu se pričvrstiti uz pomoć ljepljive trake (na čičak) ,što omogućava jednostavno namještanje i namještanje, istovremeno imaju praktičan džepić, koji ulovi svu hranu koja slučajno pobjegne malim nespretnim rukicama. 


Perivi u perilici rublja i što je najvažnije ne sadrže štetne sastojke poput  PVC-a, BPA-a, umjetne boje, kemikalije, parabene ili umjetne sastojke za omekšavanje. Tkanine od kojih su izrađeni ti posebni podbradnjaci omogućavaju zaštitu i otpornost od madeža, lakše čišćenje, a prije svega podbradnjaci se jako brzo suše.
Elodie Details podbradnjaci će pobrinuti za hranjenje u stilu! 

Features
  • Veličina: Primjereno za djecu od 3 mjeseca+
  • Materijal: Poliester, usavršen s PU, 100% bez PVC-a i ftalatova
  • Održavanje: Prano u perilici na 40 stupnjeva

Nakon upotrebe, podbradnjak možete isprati pod tekućom vodom ili ga obrisati s mokrom krpom. Jako se brzo suši. U slučaju većih i tvrdokornih madeža preporučujemo pranje podbradnjaka na 40 stupnjeva. Naša preporuka je da podbradnjak očistite odmah nakon svake upotrebe, da uklonite sve madeže jer ćete sa time očuvati originalan izgled podbradnjaka za duže vrijeme i smanjiti rizik od pucanja tkanine i slično. Podbradnjak je izrađen od izdržljivog poliestera i u potpunosti (100%) bez dodataka PVC-a.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Podbradnjak - Meadow Blossom
Napiši svoje mišljenje