JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

T-Bar Penny Tan Baby-27

SKU
5060451029710
Special Price 255,00 kn Regular Price 510,00 kn 67.68 €
In stock
Opis
Young Soles je luksuzna dječji brand obuće s kolekcijom laganih i udobnih cipelica za dječake i djevojčice. Spajajući retro-cool s klasičnim britanskim stilom, naše cipelice su dizajnirane u istočnom Londonu i proizvedene u Europi koristeći najkvalitetnije materijale.
Description
Pratimo svjetske trendove i dodajemo im notu svog vlastitog stila pazeci da ostanemo vjerni našem brandu. Napravljene su tako da zadovolje sve značajke koje bi roditelji trebali očekivati od dječje cipelice, naši kalupi slijede prirodan oblik stopala sa širokim prednjim dijelom i uskom petom. Volimo miris prirodnih materijala, koristimo mekanu i gipku kožu kako bismo napravili naše gornje dijelove i obloge, dopuštajući da gornji sloj oblikuje konture stopala. Naši lagani i fleksibilni potplati miješaju tradicionalne detalje sa suvremenim materijalima, pomno odabranim za pravilan razvoj malenih stopala i sigurne prve korake. Stilski uvijek u trendu, nase ce cipelice odlicno nadopuniti svaku odjevnu kombinaciju malih trendesettera. Mi ih volimo, vjerujemo da ćete i vi.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:T-Bar Penny Tan Baby-27
Napiši svoje mišljenje