JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Aeromoov Putni Krevetić Plavi

SKU
5413421813244
Special Price 1.104,15 kn Regular Price 1.299,00 kn
In stock
Opis
AeroMoov Putni krevetić spreman je za upotrebu u trenu. Lagan, kompaktan i siguran. Lako prenosiv. Sukladan s najstrožim sigurnosnim standardima.
Description
Rasklapanje i sklapanje AeroMoov putnog krevetića traje samo nekoliko sekundi. Dizajniran kako bi bio siguran i jak, ali i izuzetno lagan. AeroMoov Putni krevetić je svestrani krevetić koji se može koristiti svugdje. Gdje god Vas putovanje vodi, Vaše dijete uvijek ima idealno mjesto za igru i spavanje. -Lako rasklapanje i sklapanje u samo dvije sekunde. -Kompaktan – može se spremiti bilo gdje. -Lagan (težine manje od 5 kg). -Stabilan. -Dvije razine spavanja: osnovno + srednja razina za bebe do 2 mjeseca. -Koristi seza djecu od rođenja do 86 cm / 15 kg. -Može se koristiti svugdje: kod kuće, u vrtu, na praznicima, u parku, na plaži… -Visoko kvalitetni madrac od PU pjene debljine 3cm. -Veličina madraca je 110 x 60 cm. Pomoću patentnog zatvarača smanjuje se na veličinu za bebu: 80 x 60 cm. -Vodonepropusna podloga. -Tri prozirne stijenke dizajnirane kako biste u svakom trenutku mogli vidjeti dijete. -Jedna nepropusna stijenka za zaštitu od sunca i miran san. -Otvori za Vaša stopala (čuvaju Vaša leđa jer možete prići bliže djetetu u krevetiću i lakše podignuti dijete).
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Aeromoov Putni Krevetić Plavi
Napiši svoje mišljenje