JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Trunki Djecji kofer Flamingo

SKU
5055192203536
460,00 kn
In stock
Opis
Trunki kofer je idealan partner za putovanja i godišnje odmore. Mali, umorni putnici mogu sjesti i odmoriti se tijekom putovanja ili dugih čekanja. 5 godina garancije!
Description
Trunki kofer za djecu je novi neodoljiv proizvod koji djeca obožavaju, a svojom funkcionalnošću i dizajnom pobudit će dijete i u svima nama! Sjedište kofera oblikovano je u sedlo kako bi dijete pri vožnji uživalo, a “rogovi” im služe kao rukohvati. Kotači su široki i stabilni te omogućuju lako skretanje Stabilizatori na dnu spriječavaju da se vozilo pri brzini prevrne. U unutrašnjosti su dvije elastične vrpca za fiksiranje stvarčica te mali džepić za sitnice poput olovaka, nakita, novčića… Spoj kofera je od meke gume kako si djeca ne bi pri zatvaranju ozlijedila prstiće Uz svaki trunki dolazi vrpca pomoću koje ga možemo vući ili ponijeti preko ramena. Na njoj je ušivena ID etiketa za podatke o malom vlasniku, te ključić koji osigurava njihovu imovinu od neovlaštenog pretresa. 18 LITARA KAPACITET – Puno mjesta za stvari i igračke SIGURNOSNE KOPČE – Držite svoje najvrijednije stvari na sigurnom LAGAN I IZDRŽLJIV – Isti, visoko-kvalitetni materijali kao i kod kofera za odrasle UDOBNO SJEDALO – Odmorite umorne nogice tijekom čekanja u redovima DRŽAČI U OBLIKU ROGOVA – Zgrabite rogove kako biste upravljali svojim Trunki koferom REMEN ZA VUČU SA KLJUČEM – Kako biste bili sigurni da se vaš sadržaj nikada neće izgubiti RUČKA ZA NOŠENJE – Jednostavno nošenje kada je potrebna brzina RUB OD MEKANE GUME – Kako bi se zaštitili mali prstići tijekom pakiranja UNUTARNJU DŽEP – Držite svoje bogatstvo na sigurnom i lako dostupnom mjestu
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Trunki Djecji kofer Flamingo
Napiši svoje mišljenje