JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Nuna® Podloga za previjanje za prijenosni krevetić Nuna® Sena™ Night

SKU
8719743744080
669,00 kn
In stock
Opis
Podloga za previjanje za prijenosni putni krevetić Nuna® Sena™ i Nuna® Sena™ Aire nezaobilazan je i nadasve praktičan dodatak koji vam omogućuje da se i na odmoru i putovanjima osjećate kao kod kuće.
Description
Meka i udobna podloga za previjanje za prijenosni putni krevetić Nuna® Sena™ i Nuna® Sena™ Aire osmišljena je tako da je se brzo i potpuno jednostavno može pričvrstiti za vrh okvira prijenosnog krevetića. Čvrsto postavljanje osigurat će i gumb koji podlogu za previjanje fiksira na okvir prijenosnog krevetića. S podlogom za previjanje za prijenosni putni krevetić Nuna® Sena™ i Nuna® Sena™ Aire vaše će putovanje, kampiranje ili jedrenje biti još udobnije i jednostavnije za vas i vašeg mališana. Podloga za previjanje i prijenosni krevetić Nuna® Sena™ / Nuna® Sena™ Aire odlično su rješenje kad vam nedostaje prostora jer vam omogućuju da u svojem domu umjesto dva komada namještaja imate samo jedan. Krevetić koji se brzo sastavlja i rastavlja te praktična podloga za previjanje omogućuju jednostavno pomicanje iz jednog prostora u drugi. Čitav komplet sklapa se u kompaktne dimenzije koje omogućuju jednostavno putovanje i pohranu. Podloga za previjanje prikladna je za uporabu od 0 do 12 mjeseci i ima nosivost do 11 kg. Podloga za previjanje može se postaviti na prijenosni krevetić Nuna® Sena™ i Nuna® Sena™ Aire.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Nuna® Podloga za previjanje za prijenosni krevetić Nuna® Sena™ Night
Napiši svoje mišljenje