JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

BABY TULA nosiljka Explore platnena mint chip

SKU
5903050384364
Special Price 1.146,65 kn Regular Price 1.349,00 kn
In stock
Opis
Za djecu od 3,2 do 20,4 kg 3 položaja nošenja Od rođenja bez umetka Ergonomska i podesiva nosiljka "raste" s djetetom od rođenja do vrtićke dobi Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima Isporuka kroz 5-10 dana.
Description
Od rođenja bez umetka - panel se može postaviti na tri različite širine unutar pojasa, dvije širine za noge i dvije različite visine tako da u svim položajima omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela Udobno i ergonomsko nošenje djeteta na trbuhu, licem prema naprijed (za djecu od 6 do 10 kg) Tri položaja nošenja – na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na leđima Za djecu od 3,2 do 20,4 kg Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima Prozračan i lagan keper ručne izrade od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100 Podstavljen panel na mjestima na kojima podržava noge za veću udobnost djeteta Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji Veliki prednji džep na pojasu nosiljke DIMENZIJA I MASA: Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm. Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm. Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm). Masa nosiljke: 0,8 kg
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:BABY TULA nosiljka Explore platnena mint chip
Napiši svoje mišljenje