JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Bugaboo Cameleon 3 Plus Alu/grey Black Canopy

SKU
black/blue melange/white
Special Price 6.655,50 kn Regular Price 7.830,00 kn
In stock
Opis
3. generacija legendarnih dječjih kolica u kojima dobivate sve za svoje dijete (all-in-one) sada je još svestranija, modernija i funkcionalnija nego ikada prije. Ova dječja kolica su lagana, kompaktna, te jednostavna za podizanje i spremanje. Pogodna su za novorođenče ili dijete koje već hoda, prikladna za sve terene, Bugaboo Cameleon3 Plus prilagođava se vašem putovanju bez obzira da li se radi o gradu, šumi, pijesku ili snijegu. Zapravo, odvest će vas gdje god želite otići. Vrhunski materijali i beskonačno mnogo dodataka i kombinacija omogućit će vašem djetetu ugodnost na svim vremenskim uvjetima: proljetnim pljuskovima, vrućim ljetnim danima, vjetrovitim jesenjim popodnevima i hladnim zimskim šetnjama. Orginalno i najbolje upravo je postalo još bolje. ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA, SIVA TKANINA I CRNI KROVIĆ ! IZLOŽBENI MODEL
Description
3 pozicije za sve terene, u gradu, mali, okretni kotači s prednje strane olakšat će vam kretanje u uskim prostorima čak i prilikom vožnje sa jednom rukom a podesivi amortizeri omogućit će vam ugodnu vožnju. Na grubljim terenima i sa velikim kotačima naprijed bit će te spremni za sve neravnine koje vas očekuju. Jednostavno ih postavite u poziciju sa 2 kotača i vucite kroz pijesak ili snijeg. Bugaboo Cameleon 3 Plus dječja kolica nevjerojatno su lagana za tako svestrana i opremljena dječja kolica. Bez kompromisa glede najvažnijih karakteristika iskusit ćete jednostavnu i ugodnu vožnju te ih nositi bez ikakvih problema. Zbog svog modularnog slaganja čak su lakša i kompaktnija kada se sklope u dva dijela.
Features
jednostavno rasklapanje osvježen dizajn odvajanje košare jednom rukom jednostavno odvajanje kotača
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Bugaboo Cameleon 3 Plus Alu/grey Black Canopy
Napiši svoje mišljenje