JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

BeSafe autosjedalica iZi Modular (61-105 cm), Burgundy Melange, tamno crvena

SKU
7072754003159
Special Price 2.727,65 kn Regular Price 3.209,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Velika udobnost i pametna rješenja koja rastu s vašim djetetom, u kombinaciji sa sigurnim i jednostavnim postavljanjem. Visina: 61 – 105 cm suprotno od smjera vožnje 88 – 105 cm u smjeru vožnje Dob: oko 6 mj. – 4 godine Maksimalna težina: do 18 kg Atest: UN r129 (i-Size) Postavljanje: ISOfix s bazom Smjer: suprotno od smjera vožnje / u smjeru vožnje
Description
iZi Modular i-Size postavlja se brzo i sigurno na i-Size bazu. Dječji sigurnosni sustav dizajniran je za kompaktnost u automobilu. Istovremeno patentirana značajka produljenja baze pruža više prostora za noge djetetu kako raste. iZi Modular i-Size može se namjestiti u nekoliko položaja za spavanje. Integrirani oslonac za glavu i pojasevi lako se namještaju u jednom potezu. BeSafe preporučuje da se djeca što dulje voze suprotno od smjera vožnje, a po mogućnosti do 4 godine. iZi Modular i-Size može se postaviti i u smjeru vožnje.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:BeSafe autosjedalica iZi Modular (61-105 cm), Burgundy Melange, tamno crvena
Napiši svoje mišljenje