JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Nuna Autosjedalica AACE 2/3 Charcoal

SKU
8719743742895
Special Price 1.503,20 kn Regular Price 1.879,00 kn
In stock
Opis

Autosjedalica Nuna AACE sigurna je podrška u vožnji za djecu od 3 do 12 godina. "3D growth™ system" omogućuje da autosjedalica raste uz Vaše dijete jer omogućuje podešavanje dubine sjedala uz 3 podesiva položaja, 10 položaja po visini podesivog naslona za glavu: podizanjem naslona za glavu automatski se prilagođava i širina naslona sjedala.

Autosjedalica Nuna AACE je autosjedalica s ISOSAFE priključkom koji omogućuje jednostavnu instalaciju na ISOFIX sidrišta jednom rukom i jednim klikom. Sjedalo nudi čak 8 različitih položaja za sjedenje, ima prikladne naslone za ruke i praktičan držač za bočicu.

Sigurnosni se pojas fiksira u za to posebno označena mjesta autosjedalice. Na taj način pojas dobro odgovara djetetovoj veličini što omogućuje veću sigurnost vožnje. U razdoblju kada je dijete starije i veća AACE autosjedalica omogućuje uporabu sjedala bez naslona.

Podesiva autosjedalica Nuna AACE raste uz Vaše dijete i nudi siguran i udoban prostor za divna i radosna obiteljska putovanja u svakoj starosnoj dobi

 

Isporuka kroz 5-10 dana.

More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 20 dana
Description

autosjedalica grupe 2/3 15 – 36 kg sjedalo okrenuto prema naprijed u smjeru vožnje (od cca 3 do 12 godina)

ISOSAFE priključak za jednostavnu instalaciju na ISOFIX sidrišta vozila jednom rukom, 8-stupanjski podesivi i sklopivi konektori ISOSAFE s EasyRelease-om, za instalaciju sjedala u automobil, okrenuta prema naprijed u smjeru vožnje od 15 kg do 36 kg (od cca. 3 do 12 godina)

Side Impact Protection - SIP™ zaštitni elementi pružaju savršenu zaštitu od bočnih udara i omogućuju dodatnu sigurnost za glavu, tijelo i bokove, "3D growth™ system" autosjedalica raste uz dijete; podesiva visina naslona za glavu, podesiva širina sjedala, podesivo dno sjedala prema veličini djeteta: visina naslona za glavu: 10 položaja po visini podesivog naslona za glavu, širina sjedala: naslon sjedala se automatski proširuje podizanjem naslona za glavu, dno sjedala: 3 položaja po dubini podesivog sjedala, mogućnost korištenja sjedala bez naslona u razdoblju kada je dijete starije, sigurnosni se pojas fiksira u za to posebno označena mjesta autosjedalice, na taj način pojas dobro odgovara djetetovoj veličini što omogućuje veću sigurnost vožnje, u sjedalo su ugrađeni ventilacijski paneli, prozračnost sjedala i mekana presvlaka omogućuju još veći užitak u vožnji, uključujući i dulja putovanja podstavljeni nasloni za ruke odvojiva periva presvlaka sjedala dodatak: držač za bocu koji se pere u perilici posuđa dimenzije autosjedalice: dubina 44-68,8 cm x širina 51,5-56,2 cm x visina 63,2-84,9 cm. težina: 7,1 kg presvlaka sjedala se može odvojiti i prati u perilici (maksimalna temperatura 30 °).

Features

Testovi i certifikati:

autosjedalica grupe 2/3,

autosjedalica Nuna AACE je testirana prema standardu ECE R44/04,

autosjedalica Nuna AACE je dobila zajedničku ocjenu "dobro" na ADAC/Stiftung Warentest 06/2018.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Nuna Autosjedalica AACE 2/3 Charcoal
Napiši svoje mišljenje