JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

NUNA Košara Za Novorođenče Mixx™ Next Caviar

SKU
nunakošaracaviar
1.730,00 kn
In stock
Opis

Košara Nuna MIXX idealna je za prva putovanja u svim godišnjim dobima, jer je iznimno jednostavna za nošenje.

Njezina specijalnost je kompaktno ravno sklapanje, što olakšava skladištenje košare kod kuće i na putu, samim tim imate više prostora za sve drugo.

Košara sadrži udoban madrac za ugodan san i posebno prikladan džepić za spremanje bebinih i maminih dodataka.

Description

Nuna® Mixx ™ Next impresioniraju svojom funkcionalnošću, a s još izdržljivijim gumenim kotačima osiguravaju ugodnu vožnju čak i na najzahtjevnijim terenima.

Sklapaju se i sastavljaju u samo 2 jednostavna koraka. Izuzetno su kompaktnih dimenzija što olakšava putovanja i skladištenje.

Mogućnosti korištenja: u kombinaciji s košarom za novorođenče, autosjedalicom i sportskim dijelom okrenutim prema naprijed ili unatrag. Kočnice se brzo aktiviraju. Novost je i vodootporni krović koji će zaštiti vaše mališane od vanjskih vremenskih utjecaja.

Nuna® Mixx ™ Next su kolica s posebno dizajniranim sjedištem za sva godišnja doba i velikim zaštitnim krovom, koji ljeti pruža prozračnost i dobru zaštitu od sunca, a zimi sigurno sklonište od hladnoće i vjetra. Nuna® Mixx ™ Next kolica omogućavaju lako, ali izuzetno ugodno putovanje za bebe i malu djecu, kao i za njihove roditelje. Kolica se u trenu mogu sklopiti zajedno s sportskim sjedalom. Bez napora i bez brige prema novim avanturama!

Nuna® Mixx ™ Next kolica prikladna su za upotrebu od rođenja, dječja košara dostupna je za još veću udobnost na prvim putovanjima, a na okvir kolica možete postaviti autosjedalicu Nuna® Pipa Ar / Arra ™. Nuna® Mixx ™ Next vašem mališanu obećava ugodnu vožnju i mogućnost podešavanja sjedala u smjeru vožnje ili tako da možete promatrati svog mališana tijekom vožnje. Kolica omogućuju znatiželjnim mališanima da sjede potpuno uspravno, koji sa zanimanjem promatraju okolinu i zavaljeni nagib sjedala na prvim stazama. Brzo prilagodljivo sjedalo začas se zavali i vašem malom blagu nudi ugodno i ugodno mjesto za odmor bilo gdje.

Nuna® Mixx ™ Next lako se prilagođava načinu života svake obitelji. Kolica impresioniraju cjelogodišnjim sjedištem za sva godišnja doba, velikim proširenim krovnim krovom koji se može brzo i jednostavno ukloniti. Na dnu okvira nalazi se velika košarica za kupovinu s pretincem koja vam omogućava da prošetate bez torbe za presvlačenje. Nuna® Mixx ™ Next funkcionalna su i dizajnerski savršena kolica koja ostaju dostupna unatoč svom sofisticiranom dizajnu i naprednim funkcionalnim rješenjima.

Features

Uporaba košare od rođenja do 9 kg ili do 68 cm.
Kompaktno ravno sklapanje košare za novorođenče omogućuje jednostavno spremanje kod kuće i na putu.
Madrac u košari pogodan je za hladne i vruće dane.
Dno košare ne klizi te pruža veću sigurnost i veću čistoću.
Čvrsta ergonomska ručka za lakše snimanje i polaganje košare
Meka ručka za jednostavno prenašanje

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:NUNA Košara Za Novorođenče Mixx™ Next Caviar
Napiši svoje mišljenje