JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Medela Solo električna izdajalica jednostrana

SKU
7612367075084
1.690,00 kn 224.26 €
In stock
Opis
Za brzo i učinkovito izdajanje gdje god vam je potrebno.
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Novi PersonalFit Flex™ štitnik za grudi – potpuno novo iskustvo izdajanja, prilagođeno vama Medelina 2-fazna tehnologija izdajanja oponaša bebino sisanje za prirodnije iskustvo izdajanja Kompaktna, prenosiva i jednostavna za upotrebu Oblikovana oko vas Svaka mama je drugačija. Vaš oblik grudi je jedinstven i može se mijenjati tijekom razdoblja dojenja. Sa novim PersonalFit Flex™ nastavkom možete jednostavno prilagoditi vašu Medela izdajalicu na najudobniji i najuučinkovitiji položaj za izdajanje. Prirodnije iskustvo izdajanja Prilikom dojenja, beba isprva siše brzo dok mlijeko ne krene teći, zatim sporije za vrijeme hranjenja. Medelina 2-fazna tehnologija izdajanja ( 2-Phase Expression® ) oponaša taj instiktivni ritam sisanja za prirodniji osjećaj i ugodnije iskustvo izdajanja. Jednostavna za rukovanje, udobna za upotrebu Medela Swing izdajalica ima vrlo jednostavan dizajn i iznimno je prenosiva. Lako se sastavlja i rastavlja, tako da se svi dijelovi mogu brzo očistiti i dezinficirati. Pakiranje uključuje: 1 x Swing motor 1 x adapter 1 x 150 ml bočica s poklopcem 1 x stalak za bočicu 1 x PersonalFit Flex™ konektor 1 x PersonalFit Flex™ štitnik , vel. S (21 mm) 1 x PersonalFit Flex™ štitnik, vel. M (24 mm) 1 x uputstva za upotrebu
Features

Medela solo električna izdajalica (2-fazna) je izdajalica visokih performansi čiji se nastavak za dojke može zakrenuti za čak 360 i na taj način prilagoditi dojci za koju je dokazano da omogućuje veću količinu izdojenog mlijeka. Izdajanje je nježnije bez osjećaja povlačenja, a rub je mekan i udoban. Ima punjivu bateriju koja se puni putem USB priključka, a motor ima 9 razina snage.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Medela Solo električna izdajalica jednostrana
Napiši svoje mišljenje