JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Le Toy Van Cherry Tree Hall

SKU
5060023411509
Special Price 1.444,15 kn Regular Price 1.699,00 kn
In stock
Opis
Ono što ju čini zanimljivom je i to što ima rukohvate na stepenicama koje vode iz prizemlja na prvi kat te s prvog kata na drugi kat. Tu je i malena nadstrešnica iznad vrata koja kućici daje poseban šarm.
Description
Visoka gotovo 1 m, kućica za lutke Cherry tree hall najveća je drvena Le Toy Van kućica. Ima 4 kata i svaki je obojen drugačijom bojom. Iako velika, lako i brzo se postavlja i ne zahtijeva gotovo nikakav alat. S obzirom na prekrasne nježne boje, njezinu veličinu i mogućnosti igre koju nudi, omogućit će malenim svjetovima mašte da provedu puno sretnih trenutaka igrajući se s ovom kućicom. Ova kućica dobila je i odobrenje od udruge Fundamentally Children koja na temelju mišljenja stručnjaka igračke testira u 4 nepovezane situacije. Stručnjaci promatraju djecu dok se igraju u prirodnom okruženju i na temelju toga daju povratne infomacije za svaku igračku koju testiraju. Lutkice i namještaj prodaju se odvojeno od kućice. Dimenzije: 35 x 92 x 66 cm Namijenjeno djeci od 3 godine nadalje.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Le Toy Van Cherry Tree Hall
Write a Review