JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Lamaze 3u1 AKTIVNI CENTAR NOVO+VODA

SKU
796714271927
649,00 kn
In stock
Opis

3-u-1 Lamaze Airtivity Table će zabavljati vaše dijete i poticati njegov razvoj između 6 mjeseci i 3 godine.

Description

Tko je znao da će igranje zrakom biti toliko zabavno? Lamaze Airtivity Center osmišljen je da pomogne vašoj bebi da istražuje i uči čim može sjesti, obično oko 6 mjeseci. Započinje kao podna igračka dok vaša beba osjeća zrak koji puše na vrhu ovog jedinstvenog centra aktivnosti.

Pokažite svojoj bebi kako plutajuće alge mašu u zraku ili kako se morska zvijezda vrti. Sretni kit u središtu ima i predio za izljev ‘vode’! Zamolite ih da pronađu plivajuće ribe i potaknite ih da prstima pritisnu gumbe na zdjelici za ribe kako bi se zaustavilo i pokrenulo plivanje u njihovom malom akvariju. Gledajte kako morska bića magično "plivaju" oko stola s oceanskom tematikom, a sva pokrenuta zrakom.

Kako vaše dijete raste, možete umetnuti nožice kako biste Centar za zračnost pretvorili u savršeni stol aktivnosti na visini za djecu koja eksperimentiraju sa stajanjem ili se pripremaju za savladavanje hodanja. Dok istražuju različite aktivnosti, mogu se kretati (i okolo) stola za 360 stupnjeva. Učenje kroz igru ​​razvija grube motoričke vještine i vještine rješavanja problema, istovremeno potičući kretanje i druge ključne razvojne prekretnice. Razvijen sa stručnjacima iz Lamazea, Centar za zračnost posebno je dizajniran i za ovo! Igra započinje dok vaše dijete nauči okretati rep ribe pomičući različita plutajuća morska bića oko stola.

Udarite u mjehuriće u pravo vrijeme i budite nagrađeni zabavnim lampicama, glazbom i iznenađujućim oceanskim zvukovima. To je poput igre hokeja na dubokom moru! Postoji čak i praktični džep ugrađen pored ribe za spremanje morskih bića. Postoji više od osam različitih načina igre koje vaše dijete može otkriti, a svaki je osmišljen kako bi potaknuo različita područja razvoja kako vaše dijete raste.

Centar za zračnost promiče vizualni razvoj, taktilnu obradu, finu i grubu motoriku te rješavanje problema.

Features
  • Dobni raspon: 8 mjeseci do 4 godine

  • Jedinstveni dizajn: Prvi u svojoj vrsti, ovaj centar aktivnosti angažira vaše dijete kroz igru ​​na zrak 3-u-1 zabava

  • Igra na podu za bebe koje uče sjediti, igra za stolom savršena za učenje stajanja i hodanja i igra koja pomaže potaknuti razvoj

  • Razvojna igračka: Potiče vizualni razvoj, taktilnu obradu, finu i grubu motoriku i rješavanje problema

  • Višestruke aktivnosti: od zabavnog prevrtanja ribljeg repa do predenja morskih zvijezda, plutajućih morskih stvorenja i još mnogo toga, uvijek se ima nešto zabavno za igrati

  • Pogodno od 6 mjeseci

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Lamaze 3u1 AKTIVNI CENTAR NOVO+VODA
Napiši svoje mišljenje