JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Milly Mally ljuljajući konjić pony - PLAVI

SKU
5901761122220
559,00 kn
In stock
Opis
Mekani konj za ljuljanje PONY s prijateljem Medvjedićem, uz tradicionalnu funkciju ljuljanja, ima i niz atraktivnih opcija koje će zabavu učiniti ugodnijom i privlačnijom.
Description
Milly Mally s ponosom predstavlja još jedno nevjerojatno otkriće. Jedinstvenog je dizajna i mnogih praktičnih funkcija koje će se zasigurno svidjeti i odraslima i djeci. Mekani konj za ljuljanje PONY s prijateljem Medvjedićem, uz tradicionalnu funkciju ljuljanja, ima i niz atraktivnih opcija koje će zabavu učiniti ugodnijom i privlačnijom. Konj ima drvene klackalice, drvene drške i prijatelja / medvjedića u džepu. Još jedna prednost je udobno oblikovano sedlo koje omogućava sigurnu igru. Šarmantan dodatak je prijatelj medvjedića koji je u džepu sa strane konja. To će biti druga igračka za dijete.
Features
pomiče rep pomiče usta ispušta zvukove izrađene od mekog plišanog medvjedić u kompletu ima drvene ručke ima šareno pakiranje savršeno za poklon dimenzije drvenih ljuljački 72 × 28 visina konja 69 cm visina sjedala 47 cm duljina konja 60 cm maksimalno opterećenje 30 kg
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Milly Mally ljuljajući konjić pony - PLAVI
Napiši svoje mišljenje