JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Koala Babycare Jastuk Perfect Head Plavi

SKU
7350083121213plavi
240,00 kn 31.85 €
In stock
Opis
Najsigurniji položaj za spavanje vaše bebe jest na leđima. Kod drugih položaja spavanja može doći do različitih oštećenja poput deformacije glavice. Jastuci Koala Perfect Head idealni su za novorođenče te su pogodni i za djecu od 0 do 12 mjeseci. Jastuk talijanske proizvodnje Koala Babycare dizajniran je da bude kompaktan i prigodan za svaki dječji krevetić.
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Najsigurniji položaj za spavanje vaše bebe jest na leđima. Kod drugih položaja spavanja može doći do različitih oštećenja poput deformacije glavice. Jastuci Koala Perfect Head idealni su za novorođenče te su pogodni i za djecu od 0 do 12 mjeseci. Jastuk talijanske proizvodnje Koala Babycare dizajniran je da bude kompaktan i prigodan za svaki dječji krevetić. Prozračan te ispunjava niz sigurnosnih standarda. Jastuk je unikatni na svjetskom tržištu te je dostupan u 3 boje (ružičasta, bijela i plava). Posebno je prilagođen gibanju djeteta prilikom spavanja. Uključene su dvije jastučnice.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Koala Babycare Jastuk Perfect Head Plavi
Napiši svoje mišljenje