JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

iCandy Peach 7 Designer Collection CERIUM, Complete Bundle

SKU
5010334048017
In stock
Opis

Luksuz bez ograničenja.

Nova dječja kolica iCandy Peach 7 Designer Collection Cerium namijenjena su onima koji traže najekskluzivnije iCandy modele. Nastavljajući pomicati granice modernog dizajna kolica, Cerium 7 predstavlja remek-djelo u svojoj funkcionalnosti. Kombinirajući iCandy kvalitetu, inovativnost i sigurnost sa svojom luksuznim materijalima i modernim linijama, iCandy Cerium 7 nadilazi i one najzahtjevnije.

Cerium 7 predstavlja sve što roditelji vole kod postojećih iCandy Peach 7 kolica, podižući iskustvo na neusporedivu razinu stila i kvalitete.
Funkcionalnost bez premca - uz dodatne značajke, u osnovnom paketu s kolicima dolaze i svi dodaci koji roditeljima i djetetu mogu zatrebati čime su bezbrižnost i uživanje u svakom trenutku zajamčeni.


U paketu uključeno:

kolica (podvozje) s integriranim podestom za starije dijete (Ride-on board)
materijal za košaru za novorođenče
materijal za sjedeći dio
okvir za košaru za novorođenče/sjedeći dio
produljivi krović sa SPF 50+ zaštitnim faktorom
adapteri za autosjedalicu
adapteri za povisivanje
kišna navlaka
torba/ruksak za pelene
univerzalno sjenilo za sunce i mrežica protiv komaraca
stezaljka za suncobran ili držač za bočicu
držač za bočicu
suncobran

Od rođenja do 25 kg.

Moguća nadogradnja na kolica za dvoje djece ili blizance.

Garancija 5 godina.

Description

Uključeni svi dodaci
U osnovni paket uz kolica uključen je i pripadajući dizajnerski ruksak/torba za pelene, Duo Pod (zimska vreća i obloga sjedišta), kišna navlaka, zaštita od sunca sa SPF50+ zaštitnim faktorom i mrežica za komarce, adapteri za povisivanje, adapteri za autosjedalicu, stezaljka za suncobran/držač za bočicu, držač za bočicu i te suncobran.

Kompletan putni sustav
Savršen putni sustav koji će zadovoljiti sve potrebe roditelja - prikladna za djecu od rođenja do 25 kg (15 kg na adapterima za povisivanje) jer dolazi kao 2u1 paket - s košarom za novorođenče te sjedećim dijelom. Dodatno, s uključenim adapterima za autosjedalicu u paketu, kompatibilna dječja autosjedalica može se pričvrstiti na podvozje kolica u samo par sekundi čime se dobivaju 3u1 kolica koja omogućavaju lakoću i uživanje u putovanjima, ne samo kolicima već i automobilom.

Jednostavnost nadogradnje "Single to Double"
iCandy Peach 7 Designer Collection Cerium lako se može pretvoriti u kolica za blizance ili za dvoje djece različite dobi pomoću inovativnih iCandy adaptera – savršeno jednostavno za rastuću obitelj. Uz jednostavnost i lakoću prilagodbe, dizajn iCandy kolica i u opciji za dvoje djece ili za blizance i dalje ostaje bez kompromisa.

Podesivi naslon za glavu
Podesivi naslon za glavu i naramenice pojasa jednostavna su i iznimno olakšavajuća značajka, a istovremeno zadržavaju najvažniju potporu za Vaše dijete. Novi lako podesivi "Pop-Up" pojas prati visinu Vašeg djeteta, a pomiče se brzo i lako samo jednom rukom - zbogom provlačenju pojaseva i kompliciranom namještanju naramenica, sada s pokretnom potporom za glavu koja osigurava vrhunsku udobnost.

Dizajnerske tkanine
Elegantna estetika iCandy Cerium modela kolica nadilazi zahtjeve modernih roditelja koji su u stilu i trendu. Cerium 7 krase luksuzne suvremene tkanine s reljefnim mekanim uzorkom. Plišani materijal nadopunjen je kvalitetnim i čvrstim Cerium podvozjem crne boje i sjajne završne obrade.

Ride-on Board
Integrirani Ride-On Board nudi besprijekorno rješenje za obitelj s novom bebom i malim djetetom koje hoda, ali još uvijek treba pomoć. Protuklizna platforma nosivosti do 20 kg savršeno je praktično rješenje za male umorne nožice, bez potrebe za dodatnim glomaznim dodatcima .

Potpuno prilagodljiv
Naslon sjedala koji se jednom rukom lak može promijeniti u četiri položaja te podesivi naslon za noge omogućuju vrhunsku udobnost djetetovom iskustvu vožnje.

Pip-Zip torba
Sedma generacija iCandy Peach kolica donosi nam još jedan iznimno praktični detalj: torba na stražnjoj strani sjedećeg dijela potpuno se može odvojiti. Dolazi uz dva praktična otvora s patentnim zatvaračima, ručkom za nošenje u ruci te u stražnjem džepiću skrivenim naramenicama koje ovu torbu pretvaraju u ultra praktični kompaktni mini ruksak za nošenje na leđima, idealno za svakodnevne šetnje i putovanja s Vašim djetetom.Genijalna 'Pip-Zip' torba savršeno je mjesto za spremanje svakodnevnih bitnih sitnica dok ste u pokretu (mobitel, ključevi, novčanik...). Izvrsna sigurnosna značajka za situacije kada se dječja kolica moraju parkirati, 'Pip-Zip' torba jednostavno se može zatvoriti i uzeti sa sobom, što znači da svoje dragocjene stvari uvijek možete držati pri ruci (ili na leđima kao mini ruksak kako bi ruke bile slobodne).

Sigurno spavanje - bez potrebe za putnim krevetićem!
Prostrana košara za novorođenče obložena je mekanim luksuznim materijalom te je pogodna za cjelonoćno spavanje - zaboravite na nošenje putnog krevetića na izlete, more ili kod bake. Košara za novorođenče savršeno je rješenje!

Cerium ruksak/torba za pelene
U paketu dolazi i moderan, izrazito funkcionalan minimalistički ruksak, istog stila i dizajna kao iCandy Cerium 7 kolica. Uniseks ruksak osim brojnih uvijek potrebnih džepova, uključuje i podlogu za prematanje te termo držač za bočicu kako bi sadržaj u bočici duže ostao hladan ili topao.

Blizina i zajedništvo, udobnost i praktičnost
Cerium dizajnerska kolekcija iCandy Peach 7 modela nudi mogućnost pozicioniranja košare za novorođenče i sjedećeg dijela u oba smjera - okrenutim prema roditelju ili okrenutim prema svijetu, kao i opciju dodavanja adaptera za povisivanje za još bolju interakciju.
Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru prema roditelju u kombinaciji s košarom za novorođenče, Vaša beba bit će Vam još bliže u Vašim šetnjama. Postavljanjem adaptera za povisivanje u smjeru od roditelja, stvara se dodatan prostor između roditelja i košare/sjedećeg dijela - idealan za starije dijete za vožnju na Ride-On Board sustavu.U kombinaciji sa sjedećim dijelom okrenutim od roditelja te adapterima također postavljenima od roditelja prema van, djetetu je omogućen pristup blagavaonskom stolu - uživajte u obiteljskim trenutcima u restoranu, kod bake ili kod kuće bez dodatnih glomaznih hranilica - samo primaknite kolica do stola.

Duo Pod - zimska vreća i obloga sjedišta, 2u1
Inovativna iCandy zimska vreća koja jednostavnim otkopčavanjm postaje obloga sjedišta, prati stil i dizajn materijala iCandy Cerium kolica. Dolazi u paketu s kolicima te spašava roditelje od dodatne kupnje mnogobrojnih dodataka.

Jednostavno i ultra korisno
Produljivi vodootporni krović s velikim mrežastim otvorom za ventilaciju i SPF 50+ zaštitom od sunca.
Ultra glatka vožnja uz neprobušive kotače od PU pjene s dodatnim središnjim izbočenjem radi smanjenog trošenja materijala.
Jednostavno sklapanje jednom rukom, s automatskim zaključavanjem kolica.
Kad se sklope, kolica su kompaktna i samostojeća, a dolaze uz remen za jednostavnije nošenje.
Prostrana donja košara zapremnine 44L koja podržava težinu do 10 kg, uz integrirani otvor za istjecanje tekućine.
Produljiva ručka za upravljanje kolicima visine 95 - 105 cm - idealno za sve roditelje, a pogotove visoke!

Jamstvo: 5 godina.

Provjerite kompatibilnost autosjedalica ovdje: https://www.icandyworld.com.hr/kompatibilnost-s-autosjedalicama/.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
Dimenzije sjedećeg dijela (cm): 88 x 36 x 23 (dužina/širina/visina)
Dimenzije košare (cm): 88 x 36 x 21 (dužina/širina/visina)
Dimenzije sklopljenih kolica - bez kotača (cm): 70 x 54 x 28 (dužina/širina/visina)
Dimenzije sklopljenih kolica - s kotačima (cm): 70 x 61 x 29 (dužina/širina/visina)
Visine ručke za upravljanje (cm): 95 do 105
Košara (L/kg): 44 / 10
Ukupna težina kolica: 12.5 kg
Maksimalno opterećenje sjedećeg dijela: 25 kg bez povisivača, 15 kg na povisivačima
Maksimalno opterećenje sjedećeg dijela za blizance ili dvoje djece različite dobi: 15kg

 

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:iCandy Peach 7 Designer Collection CERIUM, Complete Bundle
Napiši svoje mišljenje