JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Beaba Babymonitor Zen Plus

SKU
3384349302948
1.299,00 kn
In stock
Opis
Digitalna tehnologija, 300 metara u rasponu od bilo gdje u kući. Roditeljska jedinica otporna na vodu i vlagu. U skladu s IPX 1 standardima. U stanju mirovanja kada nema zvuka za štedi energiju.
Description
Digitalna tehnologija, 300 metara u rasponu od bilo gdje u kući. ›Roditeljska jedinica otporna na vodu i vlagu. U skladu s IPX 1 standardima. U stanju mirovanja kada nema zvuka za štedi energiju. ›Tihi način rada: LED pokazuje zvukove ›Postavka razine zvuka. USB baterija. Trajanje baterije: 20 sati. ›Dodatna oprema: isporučuje se s USB kabelom i 5V transformatorom. Čišćenje vlažnom krpicom.
Features
Digitalna tehnologija, 300 metara u rasponu od bilo gdje u kući. ›Roditeljska jedinica otporna na vodu i vlagu. U skladu s IPX 1 standardima. U stanju mirovanja kada nema zvuka za štedi energiju. ›Tihi način rada: LED pokazuje zvukove ›Postavka razine zvuka. USB baterija. Trajanje baterije: 20 sati.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Beaba Babymonitor Zen Plus
Napiši svoje mišljenje