JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Ergobaby Omni 360 nosiljka, ponoćno plava

SKU
8451970628718
1.349,00 kn 179.01 €
trenutno nema na zalihi
Opis
svi položaji nošenja: na trbuhu prema natrag, na boku, na leđima i na trbuhu prema naprijed za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi (3,2 – 20 kg) bez umetka lumbalna podrška i naramenice koje se križaju za dugotrajnu udobnost nošenja brzo i jednostavno mijenjanje položaja djeteta u hodu iz položaja gledanja prema natrag u položaj gledanja prema naprijed udoban i ergonomski položaj za dijete u svim položajima nošenja podstavljena i prilagodljiva potpora za glavu i vrat djeteta uključena odvojiva torbica u boji nosiljke kapuljača za zaštitu od sunca (UPF 50+) i privatnost 100% premium pamuk Isporuka kroz 5-10 dana
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Ergobaby Omni 360 je nova sve-u-jednom nosiljka za sve bebe od rođenja do vrtićke dobi. Pruža sve položaje nošenja i dozvoljava brzu promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja unatrag u položaj gledanja prema naprijed koja se može napraviti u hodu. Nosiljka koja se bez umetka može koristiti od rođenja te uvijek osigurava da je dijete u nosiljci postavljeno u prirodnom “M-položaju” nogu, s raširenim koljenima, s guzom u razini ili ispod razine koljena i kralježnicom pravilno zakrivljenom u obliku slova C. Nosiljka podržava dijete od bedra do bedra, raste s djetetom i namješta se ovisno o veličini djeteta i položaju nošenja. Dodatno podstavljene naramenice koje je moguće i prekrižiti, te podesivi pojas za struk s podrškom za lumbalni dio kralježnice pružaju novu razinu udobnosti za roditelje. Sigurnosne kopče na naramenicama povećavaju sigurnost i smanjuju mogućnost pogrešne upotrebe.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Ergobaby Omni 360 nosiljka, ponoćno plava
Napiši svoje mišljenje