JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Doona Liki Trike S1 Grey Hound

SKU
4897055664419
Special Price 1.444,15 kn Regular Price 1.699,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Doona Liki Trike S1 sklopivi i najkompaktniji tricikl na svijetu koji se može saviti i rasklopiti jednim klikom na gumb. Elegantni i urbani dizajn razlikuje ove tricikle od ostalih s nevjerojatnim modernim stilom. Tricikl će se uklopiti u prtljažnik većine automobila i treba mu samo nekoliko sekundi za pakiranje zahvaljujući jedinstvenom brzom preklapanju gumba. Izrađeni od visokokvalitetnih ojačanih polimera vlakana s aluminijom otpornim na hrđu i kotačima visoke izdržljivosti, možete biti sigurni da će ovi tricikli upravljati svim vremenskim prilikama i terenima u godinama koje dolaze.
Description
Doona Liki trike S1 posebno je dizajniran da raste s vašim djetetom i ima četiri različita seta za vaše dijete u dobi od 10 mjeseci do 3 godine. Faza 1 (roditeljski način): 10-18 mjeseci - naslon za leđa u više položaja, roditeljska kontrolna traka, oslonac za noge, naslon za ruke, krović Stupanj 2 (način potiskivanja): 18-24 mjeseca - Naslon za sjedenje u više položaja, roditeljska kontrolna traka, oslonac za noge Faza 3 (tricikl): 24-30 mjeseci - Naslon za leđa u više položaja, roditeljska kontrolna šipka, papučice Stupanj 4 (biciklistički način rada): 30-36 mjeseci - donji naslon za leđa, papučice Faza 5 (u preklopljenom načinu): Preklopiti se klikom na gumb. Savršeno za putovanja
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Doona Liki Trike S1 Grey Hound
Napiši svoje mišljenje