JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Doona Liki Trike S1 Flame Red

SKU
4897055664026
1.699,00 kn
In stock
Opis

Doona Liki Trike S1 sklopivi i najkompaktniji tricikl na svijetu koji se može saviti i rasklopiti jednim klikom na gumb.

Elegantni i urbani dizajn razlikuje ove tricikle od ostalih s nevjerojatnim modernim stilom. Tricikl će se uklopiti u prtljažnik većine automobila i treba mu samo nekoliko sekundi za pakiranje zahvaljujući jedinstvenom brzom preklapanju gumba.

Izrađeni od visokokvalitetnih ojačanih polimera vlakana s aluminijom otpornim na hrđu i kotačima visoke izdržljivosti, možete biti sigurni da će ovi tricikli upravljati svim vremenskim prilikama i terenima u godinama koje dolaze.

Description

Doona Liki trike S1 posebno je dizajniran da raste s vašim djetetom i ima četiri različita seta za vaše dijete u dobi od 10 mjeseci do 3 godine.

Faza 1 (roditeljski način): 10-18 mjeseci - naslon za leđa u više položaja, roditeljska kontrolna traka, oslonac za noge, naslon za ruke, krović

Faza 2 (način potiskivanja): 18-24 mjeseca - Naslon za sjedenje u više položaja, roditeljska kontrolna traka, oslonac za noge

Faza 3 (tricikl): 24-30 mjeseci - Naslon za leđa u više položaja, roditeljska kontrolna šipka, papučice

Faza 4 (biciklistički način rada): 30-36 mjeseci - donji naslon za leđa, papučice

Faza 5 (u preklopljenom načinu): Preklopiti se klikom na gumb. Savršeno za putovanja

Features
Prigodno za djecu od 10 mjeseci do 3 godine. Maksimalna težina: 25kg
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Doona Liki Trike S1 Flame Red
Napiši svoje mišljenje