JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Beaba Baycook Solo Dark Grey

SKU
3384349127947
1.239,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Beaba Babycook parno kuhalo 4 u 1 kuha, podgrijava, odmrzava i blenda hranu. Iznimno jednostavan za korištenje i čišćenje. Ciklus kuhanja na pari traje svega 15 minuta što je dovoljno za pripremu bilo koje namirnice. Zvučni signal na kraju ciklusa te automatsko isključivanje.
Description
Beaba Babycook jedinstven je uređaj u ponudi modernih i funkcionalnih uređaja za pripremu hrane za bebe. Parno kuhalo 4 u 1 kuha, podgrijava, odmrzava i blenda. Ciklus kuhanja traje svega 15 minuta, a rukovanje kuhalom iznimno je jednostavno. Zahvaljujući kuhalu Babycook priprema hrane sada je jednostavnija i brža, a što je još važnije, hrana kuhana na pari zadržava vitamine i nutrijente pa ćete biti sigurni da se Vaša beba hrani zdravo.
Features
Značajke: Uređaj 4u1: kuha, podgrijava, odmrzava i blenda. Jednostavna uporaba i brzo čišćenje. Ciklus kuhanja traje svega 15 minuta. Kuhanje na pari zadržava vitamine i hranjive sastojke. Easy clip sistem otvaranja i zatvaranja poklopca. Automatsko isključivanje na kraju ciklusa. Zvučni signal na kraju ciklusa. Indikator pojave kamenca.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Beaba Baycook Solo Dark Grey
Napiši svoje mišljenje