JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Beaba Babycook Neo Grey/White

SKU
3384349127732
1.599,00 kn
In stock
Opis

Priprema zdrave hrane, poštivajući okoliš i nutritivnu kvalitetu hrane.

Ujednačena tekstura pripravaka i prilagođena različitim fazama raznolikosti hrane za bebe.

SA SAMO JEDNOM TIPKOM MOŽETE: -kuhati na pari -pomiješati, samljeti, nasjeckati -odmrznuti -ponovno zagrijati parom

Description

Babycook dolazi sa staklenom posudom velikog kapaciteta, oštricom visokih performansi koja omogućava različite teksture za miješanje te spremnikom i košarom od nehrđajućeg čelika.

Babycook Béaba je najbolji od robotskih miješalica za parno kuhanje za učinkovito i jednostavno pripremanje domaćih jela za bebe!

Ergonomska ručka koja olakšava otvaranje posude i sigurno rukovanje košaricom. Veliki spremnik vode za grijanje s otvorom za jednostavno punjenje, održavanje i uklanjanje kamenca s proizvoda. Jasno označavanje razine vode radi određivanja vremena kuhanja. Zvučni i svjetlosni signal na kraju kuhanja

Features

Košara od nehrđajućeg čelika velikog kapaciteta (4 porcije x 150gr / 3 porcije x 200gr) s ergonomskom ručkom za jednostavno prenošenje hrane na kraju ciklusa kuhanja. Visokokvalitetna staklena posuda koja čuva okuse ›Visokokvalitetna dvostruka oštrica od nehrđajućeg čelika za jednolično prilagođeno miješanje (glatko, miješano, grudice, komadići)

Spremnik od nehrđajućeg čelika sa širokim otvorom za praktičan pristup i dobru vidljivost razine punjenja (razina 1, 2, 3)

Modulacija kuhanja na paru radi očuvanja prehrambene kvalitete hrane, sakupljanja prave količine soka za kuhanje i ograničavanja potrošnje vode

Njega: poklopac, košara, nož: pere se ručno ili u perilici posuđa. Tijelo uređaja: očistite mekom vlažnom krpom. Ne uranjajte u vodu.

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Beaba Babycook Neo Grey/White
Napiši svoje mišljenje