JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Dodatna košara za novorođenče UPPAbaby Vista/V2 in Cruz/V2

SKU
Dodatna košara za novorođenče UPPAbaby Vista/V2 in Cruz/V2
As low as 2.249,90 kn
In stock
Opis

Nadogradite kolica CRUZ ili prilagodite VISTU u kolica za blizance. 

Veliku prozračnu košaru možete jednostavno i samo jednom rukom odvojiti od kolica, a primjerena je za spavanje Vaše bebe noću.

  • Certificirana kao krevetić
  • Maksimalna zračnost
  • UV zaštita ZF 50+
  • Jednostavno održavanje
Description

Nadogradite kolica

Zahvaljujući dodatnoj košari, kolica CRUZ možete prilagoditi za uporabu od samog djetetovog rođenja – pri čemu nisu potrebni dodatni adapteri. Dodatna košara također omogućava uporabu kolica VISTA za blizance, pri čemu su potrebni donji i gornji adapteri UPPAbaby VISTA. Košaru možete jednostavno i jednom samom rukom odvojiti od kolica i prenijeti na drugo mjesto. Svojom dužinom od 76,8 cm, košara UPPAbaby osigurava udobno i lijepo okruženje za dojenčad u razvoju.

Izuzetna prozračnost

Na stražnjem dijelu krovića košare možete otvoriti smičak i time omogućiti protok zraka. Drugi mrežasti otvor nalazi se na dnu košare. Rupičasti dizajn madraca pruža dodatnu ventilaciju. U prozračnoj košari UPPAbaby, odmor Vašeg mališana bit će uvijek udoban i siguran.

Zaštita od UV zraka

Krović košare izduživ je i Vašem djetetu pruža optimalnu UV zaštitu na razini zaštitnog faktora ZF 50+. Time će sigurnost i komfor Vašeg mališana biti osigurani i u vrućim ljetnim danima.

Vodootporna tkanina

Unutarnja tkanina košare ne upija slinu, znoj i ostale tekućine, što osigurava da će Vaše dijete biti uvijek na suhom.

Jednostavno održavanje

Unutarnje tkanine košare, tkanina krovića, madrac s presvlakom i pokrivač za noge jednostavno možete odstraniti i očistiti. Sve su unutarnje tkanine perive u perilici za rublje pri niskoj temperaturi.

Također za spavanje noću

Tražite li rješenje za spavanje Vašeg mališana noću? UPPAbaby košara testirana je i certificirana za spavanje noću. Dostupan je stalak koji će Vašu košaru u trenu pretvoriti u krevetić.

Što je uključeno:

  • UPPAbaby košara za novorođenče
  • Zaštita od insekata

Uporaba:

  • Košara je primjerena od samog rođenja do 9 kg težine, odnosno do trenutka kada dijete počinje samostalno podizati se na ruke i koljena (što nastupa prije).

Dimenzije

  • Sa zatvorenim krovićem: 76,8 cm (D) x 42,2 cm (Š) x 25,4 cm (V)
  • S otvorenim krovićem: 76,8 cm (D) x 42,2 cm (Š) x 62,8 cm (V)

Težina

  • Košara: 4,0 kg
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Dodatna košara za novorođenče UPPAbaby Vista/V2 in Cruz/V2
Napiši svoje mišljenje