JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

DockATot® Višenamjensko gnijezdo Deluxe+ By Morris & Co. Willow Boughs (0-8 m)

SKU
7394322277565
1.389,00 kn 184.32 €
In stock
Opis

Revolucionarno gnjezdašce Dockatot® višekratno je testirano gnjezdašce za bebe i malu djecu na tržištu. Hipoalergeno gnjezdašce Dockatot® Deluxe+ izrađeno od prozračnih materijala nudi bebi udobnost, toplinu i siguran zaklon tijekom prijelaza iz majčina trbuha u prvo gnjezdašce za bebe.

Description

Višenamjensko gnjezdašce za novorođenčad i bebe

Dockatot® Deluxe je siguran dječji ležaj, koji bebi pruža podršku, udobnost i zaštitu tijekom odmora i drugih aktivnosti. Dockatot® s više od 8 funkcija, je gnjezdašce za bebe od rođenja do 8 mjeseci, pogodno za odmor, igru i vrijeme maženja. Gnjezdašce omogućuje povezivanje s bebom, odličan je zaštitnik za odmor vaše bebe, ujuedno je i podloga za presvlačenje kod kuće ili u pokretu te površina za kontroliranu igru na trbuščiću ili leđima. Kao dodatak tu je i luk za igranje sa setom slatkih igračaka, koje pozitivno utječu na razvoj djetetove motorike.

Višenamjensko gnjezdašce za novorođenčad i bebe

Ispitana sigurnost

Višenamjensko gnjezdašce Dockatot® zahvaljujući brojnim studijama i certifikatima osigurava sigurnu uporabuu skladu sa uputama za sigurnu uporabu. Uz gnijezdo DockATot možete bez brige dijeliti krevet s bebom. Oblik i udoban materijal gnijezda štiti bebu od udaraca u glavu. Obruč za gnijezdo je dovoljno čvrsto da spriječi roditelje da se prevrnu sa strane na bebu, dok je obruč dovoljno mekan i udoban da mališanu omogući ugodan san.Gnjezdašce  Dockatot® je najčešće testirano gnjezdašce na tržištu. 

Ispitana sigurnost

Savršena mikroklima za bebu

Višenamjensko gnjezdašce Dockatot® je ležaj iz snova za vaše malo zlato. Sastoji se od madraca, sigurnosnog obruča i pamučne navlake. Svi dijelovi su odvojivi i perivi. Navlake su dostupne u raznim motivima, kako bi uvijek bile u skladu s Vašim stilom i željama. Na dnu obruča nalazi se sigurnosna kopča, a sa strane postavljene su ručke koje omogućuju jednostavno i sigurno prenošenje gnijezda. Između ostalog, Dockatot® gnjezdašce je također je dobilo certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1, što dokazuje visoku kvalitetu materijala gnijezda. Materijali Dockatot® gnjezdašca udobni su i prozračni, stoga su pogodni za korištenje u svim godišnjim dobima.

Savršena mikroklima za bebu

Mame, ne brinite

Dockatot® gnijezdašca svojim promišljenim i jedinstvenim dizajnom, oponašaju prirodno okruženje bebinog života u majčinom trbuščiću, potiču dijete na razvoj motoričkih i mentalnih sposobnosti te ujedno zadovoljavaju njegove emocionalne potrebe. Jedna od studija koja se bavila uporabom Dockatot® kutije za gnijezdašca pokazala je da korištenjem Dockatot® gnjezdašca majke mogu lakše brinuti o potrebama svojih beba. Svaka majka koja je sudjelovala u studiji i koristila Dockatot® gnijezdašca uspjela je izvršiti više zadataka s manje napora i umora od majki u alternativnim skupinama, koje nisu koristile Dockatot® gnijezda.

Mame, ne brinite
 
 
Tehnički detalji

Upotreba:

 • Koristite od rođenja do 8 mjeseci.
 • Koristite za vrijeme odmora, maženja, kontrolirane igre na leđima ili trbuščiću, za sigurno dijeljenje kreveta s mamom i tatom, zbližavanje, presvlačenje, podršku pri prijelazu iz maminog trbuščića u bebino prvo gnijezdo
 • Prijenosna podloga za previjanje
 • Prijenosna podloga za igru
 • Odličan dodatak za obitelji, koje vole putovati, jer gnjezdašce osigurava čistoću i urednost posvuda, pouzdanu površinu za igranje i površinu za odmor bebe

Dimenzije i težina:

 • Vanjske dimenzije gnijezda u slučaju d je obruč na dnu gnijezda zatvoren (dužina x širina): 750x460 mm
 • Vanjske dimenzije gnijezda ako je obruč na dnu gnijezda otvoren (dužina x širina): 850x460 mm
 • Unutarnje dimenzije gnijezda (dužina x širina): 533x203 mm
 • Težina: 1400 g

Gnijezdašca Dockatot® Deluxe+:

 • Udoban, mekan i ugodan materijal
 • Prijateljsko i sigurno mjesto za bebin razvoj
 • Prijatan oblik i mekani materijali bebe podsjećaju na sigurno utočište u majčinom trbuščiću.
 • Za bezbrižan i neometan odmor
 • Podloga za presvlačenje kod kuće i u pokretu
 • Za sigurno dijeljenje kreveta s mamom i tatom; s Dockatot® gnjezdašcem možete bezbrižno dijeliti krevet s bebom. Oblik gnijezda štiti bebu od udaranja glavom o uzglavlje kreveta ili o zid. Obruč za gnijezdo je dovoljno čvrst da spriječi roditelje da se prevrnu sa strane na bebu, dok je obruč dovoljno mekan i udoban da mališanu omogući ugodan san.
 • Kontrolirana igra na leđima s lukom za igru i setom igračaka potiče razvoj djetetovih motoričkih sposobnosti
 • Kontrolirano vrijeme za trbuščić; Dockatot® gnijezda idealna su kada beba leži i igra se na trbuščiću. Okrugli obruč gnijezda nudi vašem mališanu dodatnu podršku kada leži na trbuhu. Stavite obruč ispod djetetovih ruku. Ovaj položaj pomaže djetetu da ojača mišiće vrata i potiče njegov razvoj vještina kroz kretanje
 • Hipoalergenski proizvod
 • Kontrola temperature; pomno odabrani materijali i promišljeni dizajn Dockatot® kreveta osiguravaju da se bebino tijelo ne pregrije u gnijezdu, pa se beba nikada pretjerano ne znoji dok se odmara ili igra u gnijezdu. Materijali omogućuju dovoljan protok zraka, što bebi omogućuje ugodan i opušten odmor u gnijezdu
 • Dockatot® gnijezdašca svojim promišljenim i jedinstvenim dizajnom, oponašaju prirodno okruženje bebinog života u majčinom trbuščiću, potiču razvoj djetetovih motoričkih i mentalnih sposobnosti te ujedno zadovoljavaju njegove emocionalne potrebe.
 • Jedna od studija, koja se bavila uporabom Dockatot® gnijezdašca pokazala je da korištenjem Dockatot® gnjezdašca majke mogu lakše brinuti o potrebama svojih beba. Svaka majka, koja je sudjelovala u studiji i koristila Dockatot® gnijezdašca uspjela je izvršiti više zadataka s manje napora i umora od majki u alternativnim skupinama, koje nisu koristile Dockatot® gnijezda.
 • Valjanje u gnijezdu; gnjezdašca Dockatot® nije dizajniran da spriječi dijete da se kotrlja s boka na bok. Ipak, manja je vjerojatnost da će se beba otkotrljati u gnijezdu. Kotrljanje je jedna od prirodnih prekretnica u bebinom motoričkom razvoju, koje treba poticati kada je beba budna i u kontroliranom okruženju. Do dobi od 8 mjeseci bebu uvijek treba staviti na leđa u gnjzdašce.
 • Navlaka: 100% pamuk (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, Class 1)
 • Ispuna: 100% poliester (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, Class 1)
 • Bez štetnih tvari
 • Jednostavno održavanje; pranje u perilici rublja
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:DockATot® Višenamjensko gnijezdo Deluxe+ By Morris & Co. Willow Boughs (0-8 m)
Napiši svoje mišljenje