JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

DockATot® Mobilni luk sa igračkama za gnijezdo Day at the Zoo

SKU
7394322278470
349,00 kn 46.31 €
In stock
Opis

Mobilni luk DockATot® sa setom didaktičkih igračaka sjajan je dodatak gnijezdu Deluxe+ za dojenčad u dobi od 0 do 8 mjeseci. Mobilni luk jamči zabavu i potiče razvoj motorike dojenčeta već od samog rođenja. Set didaktičkih igračaka s dražesnim likovima iz bajki oduševit će i zabaviti vaše dojenče.

Description

Zabava i razvoj motorike dojenčeta u gnijezdu DockATot®

Mobilni luk DockATot® iznimno je zabavan dodatak gnijezdu za spavanje DockATot® Deluxe+ za dojenčad u dobi od 0 do 8 mjeseci. Luk se pričvršćuje na gnijezdo DockATot® Deluxe+, a zatim se na njega postavlja omiljeni set didaktičkih igračaka. Dražesne igračke zabavit će i zaokupiti dojenče u njegovu sigurnom i mekanom utočištu kako biste i vi mogli predahnuti. Važno je da novorođenče od samog početka bude okruženo predmetima i igračkama koje potiču moždanu aktivnost. Mobilni luk DockATot® sa setom didaktičkih igračaka primjeren je i za novorođenčad jer potiče njihov motorički razvoj te razvoj vizualne i slušne percepcije.

Zabava i razvoj motorike dojenčeta u gnijezdu DockATot®
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:DockATot® Mobilni luk sa igračkama za gnijezdo Day at the Zoo
Napiši svoje mišljenje