JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

DockATot® Grand gnijezdo CLOUD GREY

SKU
94049090CLOUD GREY-g
Special Price 1.486,65 kn Regular Price 1.749,00 kn
In stock
Opis
DockATot® Grand gnijezdo je naše gnijezdo za ležanje u fazi 2, 50% dulji i širi, za djecu starosti od 9 mjeseci do 36+ mjeseci. Grand size je neophodno mjesto za izlet koji se izlaže oko kuće ili kada putujete. Ugrađena zračno propusna strana Grand gnijezda daje mališanima poznati osjećaj sigurnosti. Za starije mališane, Grand gnijezdo pomoći će djetetu i olakšati mu prilagođavanje za spavanje u dječjem krevetiću. Pruža ugodno i sigurno okruženje. Proizvedeno u Europi. Značajke uključuju propusnost zraka i certifikat Oeko-Tex Standard 100 Class 1 (ispitivanje štetnih tvari). Dostupne su dodatne navlake koje odgovaraju vašem raspoloženju, sobi i stilu. Pribor za Grand gnijezdo uključuje DockATot® Base Protector i Getaway Tote.
Description
DockATot® Grand gnijezdo je 50% dulji i širi, za djecu starosti od 9 mjeseci do 36+ mjeseci. Grand size je neophodno mjesto za izlet koji se izlaže oko kuće ili kada putujete.
Features
  • Dizajniran u Švedskoj, napravljen u Europi
  • Navlaka od 100% pamuk
  • Dobna preporuka: od 9 do 36+ mjeseci
  • Vanjske dimenzije: 60,96cm širina x 121,9cm dužina
  • Unutarnje dimenzije: cca. 30,5cm x 86,4cm
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:DockATot® Grand gnijezdo CLOUD GREY
Napiši svoje mišljenje