JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Childs Farm Baby Bedtime Pillow Spray

SKU
50604479943488
124,90 kn 16.57 €
In stock
Opis
Dobar san je presudan i za vašu bebu i za vas, zato je naš sprej za jastuke prije spavanja savršen završetak dana vaše bebe. Kad se koristi kao dio uobičajene rutine prije spavanja, umirit će najmanje za slatke snove pred spavanje, a Vama omogućiti mirnu noć.
Description

Pogodno za bebe starije od 6 mjeseci. Pošpricate na jastučnicu, plahte ili pokrivač prije nego što stavite dijete u krevetić. Nemojte nanositi proizvod izravno na kožu.
Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte kontakt s očima.
Ako proizvod uđe u oči, dobro ih isprati vodom. Ako dođe do iritacije, operite s obilnom količinom vode i prestanite koristiti.
Nije prikladno za bebe mlađe od 6 mjeseci.

Ulje mandarine ima prirodne i umirujuće blagodati slične lavandi.
U kineskoj medicini vjeruje se da ulje mandarine kontrolira i stabilizira protok energije (Qi) u tijelu, a u ayurvedskoj medicini smatra se da pomaže mentalnoj jasnoći i ukupnom zdravlju.

Features

Organsko ulje mandarine, izvor iz Italije

Sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla (ISO 16128)

Aqua (voda), polisorbat 20, benzil alkohol, parfem (miris), limonen, ulje od kore citrusa (mandarina), dehidrooctena kiselina, citral, natrijev hidroksid, linalool

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Childs Farm Baby Bedtime Pillow Spray
Napiši svoje mišljenje