JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Childhome Evolu ONE.80° dječja hranilica White/Natural

SKU
Evolu 2 180 white/natural
1.490,00 kn
In stock
Opis
Nagrađeni stolac Evolu ONE.80° ima funkciju vrtenja sjedećeg dijela. Vrtljiva sjedalica omogućava roditeljima, da svoju djecu polože ili stave u sjedalicu u tri različita položaja bez da bi se micali kako bi pomaknuli stolac.
Description
Childhome Evolu ONE.80° trendovski dječji stolac je napravljen za vašega mališana od 6 mjeseca starosti dalje, odnosno kada dijete samostalno sjedi. Stolica, odnosno sjedeći dio se okreće (vrti).
Features
Sjedeći dio je napravljen od kvalitetne plastike, nogice su napravljene od drveta. Dječji stolac Childhome Evolu ONE.80° je opremljen s sistemom u 5-točaka, koji osigurava sigurno sjedenje za stolom. Remeni se mogu po potrebi ukloniti. Jednostavna montaža nogica omogućava korištenje stolice na dvije visine, 50 cm (dječji stol) ili 75cm (stol za hranjenje). Moguće je dokupiti također dodatne nogice i stolica se može koristiti također kraj kuhinjskog otoka (90cm).
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Childhome Evolu ONE.80° dječja hranilica White/Natural
Napiši svoje mišljenje