JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Carriwell Grudnjak za dojenje bez šavova Bež

SKU
6009625956604
As low as 229,00 kn
In stock
Opis
Zamislite grudnjak za dojenje koji ispunjava svaku Vašu potrebu - udobnost, potporu, stil, kvalitetu, savršeno pristajanje i tome dodate funkcionalnost i praktičnost. To su najvažniji elementi koji čine razliku između dobrog i odličnog grudnjaka za dojenje bez šavova i krute žice ispod košarica. Svileno mekana, prozračna tkanina od mikrovlakana prilagođava se Vašem tijelu koje se mijenja. Kontakt koža na kožu između Vas i Vašeg djeteta maksimalan je tijekom dojenja zahvaljujući tome što je grudnjak dizajniran na način da nema unutarnje košarice. Time je omogućeno da se cijela dojka otkrije kada se prednja košarica spusti što omogućava potpuni kontakt koža na kožu što je vrlo zdravo za dijete i povećava ugodu dojenja.
More Information
Dostupnost Dostupno u roku od 4-8 dana
Description
Grudnjak pogodan za svakodnevno nošenje čak i za vrijeme spavanja, jednostavno se otkopčava jednom rukom što olakšava dojenje. Produžetak s kopčom (3 reda kopči na leđima) osigurava veću udobnost i potporu. Savršen za nošenje ispod majice jer je gladak i bez šavova, nevidljivi dizajn. Široka potporna traka ispod grudi zamjenjuje žicu, pruža dodatnu potporu koja podiže grudi. Uzeli smo u obzir činjenicu da se ženine dojke mogu povećati i za 2 broja između dojenja te da je neophodno da u tijeku trudnoće i dojenja mliječni kanalići nisu pritisnuti. Jedna od najvažnijih funkcija grudnjaka za dojenje je fleksibilnost. Klasičan grudnjak ne može se “povećati“ a zatim se ponovno smanjiti (kako se gudi povećavaju i smanjuju) te istovremeno zadržati mogućnost potpore. Grudnjak za dojenje mora biti u mogućnosti prilagoditi se i podržavati dojke pune mlijeka.
Features

Sastav: 91% Poliamid, 9% Elastin

Održavanje: Bijeli se mogu prati i na 60° celzijevih stupnjeva

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Carriwell Grudnjak za dojenje bez šavova Bež
Napiši svoje mišljenje