JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Bugaboo Donkey 5 Twin Crna konstrukcija, Forest Green

SKU
Bugaboo Donkey 5 Twin Crna konstrukcija, Forest Green
14.280,00 kn
In stock
Opis

Najbolje stvari u životu dolaze u paru!

Upoznajte nova Donkey 5 kolica.

Prostrana kolica koja rastu s Vašom obitelji zbližavaju braću i sestre više nego ikad. Promiču povezivanje, zajednička iskustva i otkrića u svakoj avanturi.

Description

Držite svoje blizance rame uz rame od prvog dana s novim i poboljšanim kolicima za blizance. Pretvorite kolica iz jednostrukih u dvostruki način vožnje u samo tri klika i dopustite svojim malim kopilotima da podijele nova iskustva od prve šetnje. Reverzibilna sjedala omogućuju blizancima da budu okrenuti jedan prema drugome, prema vama ili prema uzbudljivoj stazi ispred sebe. Kolica su spremna u samo par koraka.

Inteligentni dizajn Donkey kolica – rame uz rame, prolaze kroz većinu standardnih vrata.

Povišeno sportsko sjedalo i košara za novorođenče znače da su Vaša djeca uvijek zajedno.

Prozračna košara za novorođenče i zračni madrac, ova kolica čine blizancima udobnim bez obzira na vrijeme.

Veliki kotači, punjeni su pjenom te otporni na probijanje – za glatke šetnje na svim terenima. Također, ukoliko se nađete pred stepenicama ili nepristupačnim površinama, uvijek možete podesiti Vaša kolica Donkey 5 u tzv. Two-wheeled position . Naime, ova svestrana kolica omogućuju Vam jednostavnu vožnju na dva kotača s kojom ne postoje prepreke na putu.

Integrirane točke za pričvršćivanje daske s kotačima za starije dijete i držača za čaše za Vaš omiljeni pribor.

Bugaboo Donkey 5 dizajniran je za Vašu rastuću obitelji, bilo da Vaš mali pilot leti solo ili sa svojim kopilotom. Uz tri različite konfiguracije, Bugaboo Donkey nudi maksimalnu udobnost od prve šetnje do prvog koraka. To su zasigurno najsvestranija kolica u gradu.

 

Prijeđite s mono na duo u samo tri klika. Vaši mali avanturisti mogu zajedno istraživati svijet, povezujući se i dijeleći iskustva rame uz rame. Reverzibilno sjedalo omogućuje im da budu okrenuti jedno prema drugome, okrenuti prema vama ili da se suoče s uzbudljivom stazom ispred sebe. To promiče maksimalnu bliskost i povezanost u svakoj fazi razvoja, potičući društveni i osobni rast Vaše djece.

 

Što je novo kod Donkey 5 dječjih kolica?

Poboljšana jednostavnost sklapanja i rasklapanja – s novim ergonomskim dizajnom ova sklopiva kolica omogućuju vrlo jednostavno rasklapanje šasije.
Visoko postavljena košara za novorođenče, sportsko sjedalo i bočna košara za prtljagu – približavaju dijete roditeljima. Kolica su postavljena 3 cm više od prijašnjeg modela što olakšava dohvat te omogućuje bolju zaštitu Vašeg djeteta.
Inteligentni dizajn košare za novorođenče s mrežastim panelom i poboljšanim pokrovom za košaru osigurava dozu elegancije. Novi prozračni sustav osigurat će Vašoj bebi udobnost te regulirati njezinu temperaturu kako u zatvorenom tako i na otvorenom.
Jednostavno i praktično pričvršćivanje vaših omiljenih dodataka.
Quick-click remen s mekanom podstavom – sa super mekim jastučićima za ramena, naš remen s brzim klikom ima kopču u 5 točaka sigurnosti.
Novi premium stil i poboljšani premium izgled – poboljšane mekane vodonepropusne tkanine s dodatnom podstavom kako bi Vaša beba bila sigurna i udobna. Sve se tkanine lako održavaju i jednostavno čiste zahvaljujući izdržljivoj Bugaboo kvaliteti.
Također, sve su tkanine perive u perilici rublja.

Uzbudljiva nova paleta boja i vrhunski detalji – nova sofisticirana paleta boja i nova vrhunska grafitna šasija znače da možete prilagoditi svoja kolica prema svom stilu. Ažurirane oznake robnih marki, izvezeni logotipi i novi dizajn vrpce za zapešće.
Dvoje djece odjednom znači dvostruko više radosti – ali ne automatski dvostruko više posla! Jer novi Donkey 5 iz BUGABOO-a olakšava svakodnevni život s blizancima. Kolica za braću i sestre toliko su uska i pokretna da prolaze kroz gotovo svaka vrata. Vaši će blizanci uživati u zajedničkim avanturama. Rame uz rame od djetinjstva!

Zavirite u Bugaboo Donkey svijet te otkrijte uzbudljive nove boje koje ne mogu proći nezapaženo gdje god krenuli.

Uz mekani mrežasti panel, koji omogućuje optimalan dotok zraka, Vašoj će bebi biti ugodno i udobno bez obzira na vremenske prilike.

Također, ukoliko je šetnja popraćena vjetrovitim vremenom, mrežasti panel uvijek možete zatvoriti te tako zaštiti dijete.

Ugodniji i mekaniji madrac visokih performansi omogućuje novorođenčadi disanje čak i kada spava na trbuhu.

 

Manja no što ste zamislili – širine 74 centimetara Donkey 5 prolaze kroz sva standardna vrata.

Prelazak iz mono kolica u kolica za blizance dodaje samo 14 centimetara širine, što znači da možete s puno pouzdanja upravljati s njima posvuda.

Uz potpuno nove integrirane točke, samo postavite preferirane dodatke i spremni ste za sve avanture.

 

Viša pozicija same košare za novorođenče te sportskog sjedala omogućuje roditeljima da prate povezivaje djece točno pred njihovim očima.

Bugaboo Donkey 5 kolica dizajnirana su kako bi maksimizirala upravljivost. Naime, kolica je moguće upravljati jednim prstom čak i kada su dva najslađa suputnika s Vama u avanturi.

Težina kolica:

14.9 kg

Širina kolica: 74 cm

Dob: 0 – 4 godine

Prednji kotači: 25 cm/ 10 in

Stražnji kotač: 30 cm/ 12 in

Min. – max. visina ručke: 86 – 106 cm

Nosivost sjedala: 22 kg

Nosivost donje košare za stvari: 10 kg

Nosivost bočne shopping torbe: 10 kg

Materijal: Reciklirani poliester

Materijal je vodoodbojan sa zaštitnim faktorom UPF 50+

Svi se materijali mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

Visina dijela za sjedenje: 57 cm od poda

Dimenzije složenih kolica u jednom komadu: 52 x 60 x 90 cm

Dimenzije složenih kolica u dva komada: 89 x 60 x 35 cm

Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Bugaboo Donkey 5 Twin Crna konstrukcija, Forest Green
Napiši svoje mišljenje