JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Beaba Poklon Set Za Jelo Rozi

SKU
3384349134600
230,00 kn
In stock
Opis
Nema ništa bolje nego uživati ​​u svakom zalogaju svog obroka! Uz divan set Béaba obroka, vaše je dijete dobro opremljeno za svako jelo.
Description
Ovaj super sladak poklon set sadrži tanjur, zdjelu, šalicu kao i vilicu i žlicu. Zahvaljujući podjeli tanjura na dva dijela, pojedinačni se okusi hrane sačuvaju i različite se teksture odvajaju jedna od druge. Krumpir, povrće, pročišćena hrana ili riba i meso - vaše dijete može uživati ​​i probati svaki okus zasebno. Neklizajući materijal na dnu tanjura i zdjele osigurava da tanjurić stoji čvrsto na stolu . Na taj se način ništa ne može poskliznuti ili pomaknuti s mjesta, a vaše dijete može jesti mnogo lakše. Zaobljeni oblik pribora za jelo od nehrđajućeg čelika posebno je prilagođen djeci. Detalji: Pogodno od cca. 4 mjeseca Dostupno u različitim bojama Uključujući poklon pakiranje Predmeti u paketu: 1 tanjur s 2 odjeljka, 1 zdjela, 1 žlica i 1 vilica Neklizajući materijal na dnu tanjura i zdjele Posuđe s okruglim oblikom Materijal: melamin, nehrđajući čelik Uputa za njegu: perite ručno ili čistite u perilici posuđa
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Beaba Poklon Set Za Jelo Rozi
Napiši svoje mišljenje