JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Babyzen Yoyo2 Kolica 6+ Aqua / Bijeli Okvir

SKU
aqua6+ white frame
3.599,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Višestruko nagrađivana Babyzen YOYO2 kolica su prepoznata diljem svijeta zbog svoje jednostavnosti, lakoće sklapanja i otklapanja (jednom rukom!), te najmanje veličine kada su sklopljena.
Description

Višestruko nagrađivana Babyzen YOYO2 kolica su prepoznata diljem svijeta zbog svoje jednostavnosti, lakoće sklapanja i otklapanja (jednom rukom!), te najmanje veličine kada su sklopljena. Babyzen YOYO2 može se koristiti i sa autosjedalicom (uz adaptere). Na kolica se može staviti i košara za novorođenče, kako bi se vaša beba osjećala potpuno sigurno i udobno. Karakteristike: 6+ mjeseci, do 22 kilograma (za 0+ mjeseci, košara se kupuje zasebno) Najmanja kolica kada su sklopljena (52 x 44 x 18 cm) Kompatibilna sa autosjedalicom (uz adaptere) Veća košara ispod sjedala za stvari Poboljšana suspenzija kotača Soft - drive sustav (nema potrebe za zaključavanje prednjih kotača, bez obzira na teren) Tkanina je periva u perilici Ukupna težina 6 kg UPF 50+ zaštita od sunca Urbana kolica za roditelje u pokretu Babyzen YOYO+ adapteri za autosjedalice pogodni za Maxi-Cosi, Besafe i Cybex autosjedalice.

Features
Karakteristike: 6+ mjeseci, do 22 kilograma (za 0+ mjeseci, košara se kupuje zasebno) Najmanja kolica kada su sklopljena (52 x 44 x 18 cm) Kompatibilna sa autosjedalicom (uz adaptere) Veća košara ispod sjedala za stvari Poboljšana suspenzija kotača Soft - drive sustav (nema potrebe za zaključavanje prednjih kotača, bez obzira na teren) Tkanina je periva u perilici Ukupna težina 6 kg UPF 50+ zaštita od sunca Urbana kolica za roditelje u pokretu Babyzen YOYO+ adapteri za autosjedalice pogodni za Maxi-Cosi, Besafe i Cybex autosjedalice.
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Babyzen Yoyo2 Kolica 6+ Aqua / Bijeli Okvir
Napiši svoje mišljenje