JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

Babyzen Yoyo2 Kolica 0+ / 6+ Toffe / Crni Okvir

SKU
0-6-toffe-crni okvir
5.199,00 kn
trenutno nema na zalihi
Opis
Višestruko nagrađivana Babyzen YOYO+ kolica su prepoznata diljem svijeta zbog svoje jednostavnosti, lakoće sklapanja i otklapanja (jednom rukom!), te najmanje veličine kada su sklopljena.
Description
Višestruko nagrađivana Babyzen YOYO+ kolica su prepoznata diljem svijeta zbog svoje jednostavnosti, lakoće sklapanja i otklapanja (jednom rukom!), te najmanje veličine kada su sklopljena. Babyzen YOYO+ može se koristiti i sa autosjedalicom (uz adaptere koji se kupuju posebno). Kolica dolaze sa košarom za novorođenče (0+), kako bi se vaša beba osjećala potpuno sigurno i udobno, te sjedalom koje se koristi od 6+ mjeseci do 22 kilograma. Karakteristike: Najmanja kolica kada su sklopljena (52 x 44 x 18 cm) Kompatibilna sa autosjedalicom (uz adaptere) Velika košara ispod sjedala za stvari Poboljšana suspenzija kotača Soft - drive sustav (nema potrebe za zaključavanje prednjih kotača, bez obzira na teren) Tkanina je periva u perilici Ukupna težina 6 kg UPF 50+ zaštita od sunca Urbana kolica za roditelje u pokretu Drška presvučena umjetnom kožom Babyzen YOYO+ adapteri za autosjedalice pogodni za Maxi-Cosi, Besafe i Cybex autosjedalice (adapteri se kupuju zasebno).
Features
Karakteristike: 6+ mjeseci, do 22 kilograma (košara za novorođenče) Najmanja kolica kada su sklopljena (52 x 44 x 18 cm) Kompatibilna sa autosjedalicom (uz adaptere) Velika košara ispod sjedala za stvari Poboljšana suspenzija kotača Soft - drive sustav (nema potrebe za zaključavanje prednjih kotača, bez obzira na teren) Tkanina je periva u perilici Ukupna težina 6 kg UPF 50+ zaštita od sunca Urbana kolica za roditelje u pokretu Babyzen YOYO+ adapteri za autosjedalice pogodni za Maxi-Cosi, Besafe i Cybex autosjedalice (adapteri se kupuju zasebno).
Video
Write Your Own Review
You're reviewing:Babyzen Yoyo2 Kolica 0+ / 6+ Toffe / Crni Okvir
Napiši svoje mišljenje